ritchratchsurrsirr..

Hejsan..
Nu har det varit helg och den har varit fantastiskt bra =) i fredags, gjorde inte jag många knop för att sedan på lördagen inta acelink tillsammans med mina arbetskamrater.. 
Jag hade mycket trevligt när sedan alla hoppar av båten utom jag, Lina Catrin & Krille. Plus min bror & ida och deeras vänner.. När vi kom av båten träffade vi resterande inne på hampaviljongen ;) Katrin kom och hämtade upp mig och vi drog till Pascha! Mycket trevligt. Vi besökte många pubar och många kebabställen sen blev det bingen..

Igår, var det skånederby nere i malmö.. Jag & Amanda befann där såklart. Mycket trevlig resa.. 0-0 slutade matchen för er som inte visste det.

Nu ligger jag här i min säng och helt plötskligt hör jag hur något tar sig in genom mitt minimalt öppna fönster! .. JA en FLUGA som låter värre än jag vet inte vad. den förstår inte heller att den inte kommer ut igen förräns jag hjälper den och det lär ta ett tag! Dummejävel! Sedan har jag ett annat djur som väsnas. Benjamin min lillebrors ena mus låter ännu värre och flugan&musen försöker överrösta varandra... Vad är det här med djur och nätter... Det var ju ett jävla gnagande och skrapande låter ungefär såhär (ritchratchkrkrkrkkrachrachkrkrkrkr gnaggang! ) & flugjävlen (sssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssuuuuuuurrrrrrrrrsir) flabben på er..


Nu ska jag kolla tv. HA DE NICE!