23/3

Åh äntligen tillbaka till verkligheten! Jobbade 8-16.30 och sen dess jag kom hem från jobb har vi bara myst här hemma :) mamma Nicole och stig kom innan och lämnade en säck med kläder som jag ska sälja, sen pumpade stig mina däck. Så nu kommer jag glida fram igen så skönt :)

Imorgon slutar jag redan klockan 13, vilket också är skönt :D vi ska storhandla imorgon, sen ska vi käka voffler till middag :*

SÖNDAG

Var hos mormor och fikade i förmiddags :) alltid lika mysigt. Jag och Erik skruva ihop vårt vitrinskåp när jag kom hem, det blev sjukt bra :) äntligen har vi fått upp våra fina glas! Klockan fyra var vi på Råå, var bjudna på söndagsmiddag hos min familj! En jäkla mysig helg har vi haft! Ska se klart en film nu, sen ska jag gå in och lägga mig hos mina två favoriter :) Örjan hittade en ny sovplats idag, kanske en pik att vi ska ta hand om tvätten ;)



LÖRDAG

Så tråkigt det är att gå på penicillin!! Allvarligt talat, ingen träning vilket får en att känna sig som en valross.. Sen tror jag det var myyyycket längesedan ALLA mina vänner skulle dricka på olika håll och jag fick inbjudan efter inbjudan men fick strängt tacka nej! Fucking klapp på axeln natalie! Men ååh så sugen. My har frestat mig sen 12 idag.. Nu ligger jag här nerbäddad i soffan med min älskling bredvid.

Jag och My var i stan innan idag, gick och kollade och provade hur mycket solbrillor som helst. Hittade fyra st som jag vill ha :)  När jag kom hem fikade jag och Erik, sen drog vi till oktobergatan för god middag hos familjen Bengtsson! Vilken härlig dag, massa kärlek! 



21/3

Hade bokat tvättid idag trodde jag! Men det visade sig att den 20 var igår. Tur det fanns tid idag ändå! Var hemma från jobb idag också, öm i halsen fortfarande. Kan svälja idag iaf 💪 Nu håller jag typ på att tappa rösten också.. Wiiiiie 

Skulle söka en lgh igår men så stod det att jag var spärrad??!? VAH? Hade tydligen missat en visning :( på tågaborg 🔫🔫 åååhhhh. Ringde iaf helsingborgshem och tyckte sjukt synd om mig själv, de tog bort spärren tack o lov! 


19/3

Imorgon smittar jag inte längre! Äntligen tänkte jag, men jag mår inte alls bra.. Tempen visar mer än vanligt men dock ingen feber. När jag sväljer mitt saliv känns det som någon tryckt ner ett rivjärn i halsen på mig. Tycker det är så konstigt att jag fortfarande har ont? Efter tre dagar med penicillin.. Brukar aldrig hålla i sig så här länge. Får väl ringa herr doktor imorgon. Annars kan jag ju fortsätta suga på isbitar hela helgen 🎉 kan inte ens äta glasen jag köpt :( inget jobb imorgon heller, jag klättrar på väggarna..



18/3

Jag har världens otur, ligger hemma i soffan och har halsfluss! Jag får tydligen aldrig bli frisk! :/ blöööö! Sjukt ont gör det också :( tycker så synd om mig själv haha! :( 



TORSDAG

Asså så fucking sne! Var hos tandläkaren igår för att jag hade tandvärk. Kom hem med värre värk och 1600kr fattigare. Gick till tandläkaren idag igen, hon kollade i min mun och konstaterade det jag redan visste, att jag har ont i min mun men kan inte hitta vart smärtan kommer ifrån??!!!!!!!??????! Och sen kostade det besöket 1000kr, nu undrar jag vad i helvete jag betalat för??? Stört! Jag skulle gå hem borsta tänderna och knapra panodil och Ipren, kom igen? Tabletterna har inte hjälpt ett kungens skit, men det kunde väl vem som helst räkna ut! Folktandvården, dra åt helvete!
Tur jag har min älskling som tar hand om mig <3