Fattas bara snö

Fasen vad äckligt jävla kallt det är ute?? Får panik! Vad ska man ha på sig för jävla jacka då? Vissa är för tunna och vissa är för tjocka, fast egentligen är de tjocka perfekta men känns helt fel att dra runt med höstjacka?! Åh hatar verkligen att frysa. Ligger i sängen fullt påklädd med filt och försöker värma mina fötter. Erik springer runt och tänder ljus i hela lägenheten så det känns lite bättre. Hatar att vara så jävla frusen.. Blöööööö

Mamma och stig gick för en halvtimme sen :) de har köpt en slang till min cykel så snart kan jag cykla igen :)) får väl be erre om en fotmassage innan jag blir till is!


Söndag som den ska vara!

Vilken underbart mysig dag det blev! Skönt att inte göra något och bara vara med sin älskade pojkvän :) fick lite bilder av Elin innan som jag tänkte dela med mig av! Erik blev inte alls nöjd med bilden som togs för det att han inte rakat sig haha men jag tycker han är vacker vilket som ❤

Jobb ringde innan :D så ska jobba 8.15-13.15 imorgon! Försökt få tag på mina jobbcoacher sedan i tisdags för att veta när vi börjar imorgon så får ringa dem innan jag börjar jobba imorgon och meddela det.. Skit konstigt att de varken svarar på sms eller mejl! My kommer till mig imorgon efter jobb ska bli mysigt sen vid 17.30 ska vi träna :) underbart.

Nu ska jag försöka sova, inte ett skit på tv heller.. Well sov gott pusselipuss


Jun. 23, 2013

Helt seg idag? Förstår inte varför.

Vi är snart färdiga med att sätta ihop vår skänk :) äntligen lite lådor!! Vårt kök är rätt litet och har inte en enda låda? Skumt. Nu har vi saker överallt då vi satte in diskmaskinen i skåpet där all skit var men snart är här fint igen :)

Gud vilken bra midsommar det blev :) vi hade med oss Örjan och han var riktigt duktig. Trodde vi skulle få gå hem efter en halvtimme :p haha nä men han skällde lite när vi spelade brännboll men han ville ju ha bollen såklart men annars var han lugn och fin :) tack alla inblandade för en riktigt lyckad midsommar! PUSS


Jun. 14, 2013

Efter hermods åkte jag hem, somna på soffan sen var det dags att tvätta.. Vilket jag inte är klar med då det tar hundra år innan tvätten blir torr.. Har bäddat rent i sängen vilket är bland det bästa som finns. Sover så sjukt bra när det är rent och fräscht!

Jag och Örjan kollade på mannen som talar med hundar innan. Tror han har förstått att det är dags att lära sig ett och annat :)


Värsta jag vet

Är att bli väckt när jag somnat! Men ingen i min omgivning verkar förstå det???! Haha nä men jag bara tycker att tex Erik ska sitta och stryka mig på armen tills jag vaknar ist för att busa med Örjan eller slå med kastruller eller vad fan det är för buller jag vaknar till varje kväll på soffan. Och inser att jag har 7 miljoner saker jag måste göra innan jag kan lägga mig i sängen, så som borsta tänderna till att dra ut alla sladdar. Erik hävdar att det inte hade spelat ngn roll hur han väckt mig, jag tror tvärt om!' Fast jag egentligen vet att ingenting fungerar.. Blir så trött! Nu ska jag åter igen somna, tvn är på, navy cis visas och hela lilla familjen ligger nedbäddad i sängen, finally!


Regn regn regn ☔

Men vad gör det om hundra år? Det har fan varit fint väder länge nu. Man kan dock gå i jeans fortfarande men det har ändå varit varmt! Solat som jag vet inte vad, jag har ju jobbat alla andra somrar så varit blek som ett spöke vid denna tiden.. Och nu är jag fan brun, inte jätte men ändå! Jag som har världens sämsta pigment!

Har varit på hermods mån-ons ledig idag sen ska jag dit imorgon igen så idag var det sovmorgon :D idag är det riktigt filmväder och ikväll står spinning på menyn! :D


1år baby!

Älskar dig massor!


Yeueye

Efter hermods gick jag i stan lite kikade på klänning :) hittade dock ingen fin! Ska kolla imorgon igen! Överlycklig att skatteåterbäringen har kommit idag :D yeaaaaaah. Vad pengar kan göra en lycklig :)

Sen stack jag och mötte Madde så åkte vi hem till henne i bårslöv, sååå längesen vi träffades och så kul det var :D blev ingen långvarig runda så får ses snart igen :)) efter Madde fixade jag mina fransar som blev as heta!!! Vi har precis sett klart s01 av arrow :/ nu blire navy cis.

Natalie - the hood ;*


Hermods

Går jag på nu tydligen? Första mötet idag, kände inte riktigt att jag fick ut ngt av det som sades idag.. Meeen har tyvärr inget val! Måste fan hitta mig ett jobb snarast!

Åkte hem till Natasha efter jobbcoachgrejen och hängde lite sen hem till min älskade lilla family! Laga mat kolla tv sen kom Michelle ❤ var tvungen att höra allt om deras resa :D Har ett dilemma. Skulle fixa mina fransar idag men så blev det flyttat till imorgon och då är det military fitness baah kommer missa imorgon också, palla :( suger fett.. Måste verkligen fylla på mina fransar, vill ha fylliga sådana på studenten på onsdag!

Nu blir det arrow sen sängen blöblöblö! Världens bästa Elin kom efter sitt jobb med dagenefter snacks, blev en hel ok söndag igår!


Ida fyllde 30 ❤❤

Jag och tompa drog ner till friabad 8.30 igår för att se mitt gamla jobb spela! De var riktigt duktiga, över förväntan haha :) så jävla nice väder att ligga och glo i också. Synd bara att jag inte drog ner linnet direkt, världens fulaste ränder!

Sen var det stress hem duscha sminka platta klä sig sen bussen till Johan och Ida glodde HIF sen skulle världens bästa Ida firas! Och fyfan vad roligt vi hade! Cp fulla och cp glada! Hahaha sen blev det stan, stämpel på sirocco sen drog vi till the headless swan. En snabb runda till helsing sen dansade vi loss på sirocco. En kille dansade för galet och tappar balansen tar tag i mig av alla människor där inne, så jävla störigt. Jag har ju ingen balans, så jag for i backen med honom hahaha och att jag inte då märker hur skitiga mina ben blir? Ser det när jag sitter på dass hemma halv 5 på morgonen! (y)

Nu är babe iväg och ska köpa frulle, donken blir det. Som vanligt vet jag inte vad jag vill ha? Kan aldrig bestämma mig.. Hatar när bara jag varit ute och inte Erik. Då får man ligga och va bakis själv fast jag inte blir det ;) hoppas Elin kommer och tar hand om sin väldigt fulla vän! ❤