Bästa onsdagen på länge :D

Gick till jobb idag, så fina träden är när det har frusit haha

Sen gick jag till Amanda och fixa mina naglar, dööööläckra. Får slänga upp en bild när jag har tagit en ;) babe & janne kom och hämta mig så körde vi till donken sen slängde jag mig på soffan. Herregud så trött jag är, ögonen svider något otroligt! Nästan färdigpackad för imorgon, då jag inte ska hem om efter jobb. Som jag längtar tills vi ligger och bubblar i jacuzzin :))

Grattis igen till det nya jobbet babylove ❤ så glad för din skull :D


Lilletroll

Sådär då var första arbetsdagen avklarad 😊 så himla kul och mysigt! Ska jobba onsdag och en kort dag på torsdag :) sen ska jag och Erik sticka till Ystad och chilla på spahotell! Så himla lovely <3

Snart börjar Maria & Mindy BFF sen ska jag gå och lägga mig!


Working nine to five

Jag och Erik har handlat och handlat och handlat :) köpte en ljusstake som jag hade innan men den gick i sönder, så ställer jag den på bordet och ser hur fucking sne den är .. Störigt!! Måste byta den! Handlade lite nya kuddar till sängen också :) kan aldrig bli för mycket :D så fint! Måste ha några till, men får köpa nya då och då så känns det inte som man gör av med så mycket pengar ;)

Blev ett par jeans och solglasögon rikare :) köpte även en ny chillifilt, ett par skor och en handskulptur ✌

När vi var på Ikea så ringde en förskola som jag lämnat mitt nummer till så dit ska jag och jobba imorgon, ska bli spännande!! Är så jäääääävla nervös så det är sjukt, men det släpper väl så fort jag kommer dit eller ngt :) ska vara där 9-16.30 så ändå lite klirr i kassan! Kan ju hoppas att jag får fler tider efter imorgon :)) röv vad skakig jag blir när jag tänker på det haha wish me luck! <3


Vita tänder

Igår beställde jag min tandblekning hur glad som helst. Har aldrig blekt innan men Elin har och hon har cp vita tänder och det är cp snyggt! Jag har rätt vita tänder av mig själv men när jag står bredvid Elin ser det ut som jag inte borstat tänderna på 7år.. Så nu jävlar ska det blekas! Får hem den denna veckan. Hoppas innan torsdag så jag har blekt dem lite innan vi ska på spahotell ;) nu ska jag väcka Erik och sen ska vi till väla. Ooh happy day!


Jag blir alltid så törstig när jag dricker glass

Hahaha

Bölar som fan, eller gjorde.. Såg spårlöst, så himla rörande när de träffar sin familj. Tror jag behövde gråta, jisses!

När jag kom hem från mormor kom Elin på besök, jag körde ett träningspass i storarummet och hon tittade på :p sen laga jag mat Elin gick hem och nu sitter jag och babe här i soffan och ska se någon film. Hoppas jag kan fälla en tår då med, känner inte mig färdig gråten haha


Woop woop

Det blev en helt ok fredag, massa vin sällskap kort och öl :) har inte gjort ett skit i dag och det känns helt ok :) bäddade nyss rent i sängen, älskar att lägga mig nyduschad i rena lakan mums ;)

Ikväll ska vi bara chilla och kränga puss


Vin i hela huvet

Sitter och väntar på Elin och Emil de ska komma och dricka lite vin med oss ikväll :) kan fan knappt gå mina vader gör FÖR ont fyfaaan! Men det ska väl kännas att man lever.. Känner mig rätt duktig som köttat sex pass denna veckan fast jag e ju trots allt arbetslös.

Dax att korka upp skål på er!


Zumba & step

Vaknade av mig själv idag, dock innan klockan ringde men ändå skönt :) var nere och träna 12 med Elin och Sophie sen gick jag och Elin hem till mig och käka knäcka och flabba. Runt halv fyra kom Michelle och hämta mig och vi stack till doktorn med henne. Sen åkte vi till Nadia och lämna cigg och underhöll henne lite. Fem i sju mötte jag Elin för att gå ner och träna igen, step stod på menyn och jävlar vilket tempo det var från början till slut!!

Nu ligger jag och väntar på att the walking dead ska bli klart, nyss krängt kycklingsallad och jordgubbar så känner mig helt jävla golvad ;) sov gott på er, det kommer jag göra!


Trött tjej

Ställde klockan på nio idag, för att sedan gå ner och träna kl 10. Shiiit vad det kommer kännas i mina ben imorgon!

Efter träningen kom Sanna och vi stack ut till väla, mingla runt i två timmar mös och prata ❤ när jag sen kom hem kom Michelle och vi bänka oss i soffan! Så mysigt. Sen synda vi idag, lösgodis! Men fuck vad gott det var hahaha..

Ska snart sova imorgon står två träningspass på menyn sen ska jag chilla som fan


Ser bara grönt!

Måste sluta käka så mycket avokado annars kommer jag fan bajsa grönt! Men så sjukt gott med lite aromat på :)

Jag käka frukost hos Michelle idag, sen har jag varit med på deras lägenhetsvisning.. Sen kom Erik så käka vi mat tillsammans sen gick jag ner och träna :) sååå skönt är det när svetten rinner ;) Efter min träning gick jag upp till m&m igen och hängde käka knäcke och kolla Maria & Mindy BFF älskar henne! :D nu har vi kommit hem nyss tryckt i mig en avokado och två kiwi äckligt gott!


4 pics 1 word

Beroendeframkallande!! Fan satt med en as länge! Sen världens lättaste svar som alltid! Känner sig sjukt jävla trög emellanåt!


Acne killer

Dog nästan när jag skulle dra av den! AJ som fan alla jävla småhår åkte av, nästa gång ska jag bara applicera den på näsa och haka då det är där jag har pormaskar för de försvann! Men finnar osv är inget jag lider av så onödigt att ta i hela huvet och sen få skägg typ. Känner mig 10kg lättare i ansiktet då den även tar bort död hud! Värt alla ören testa testa ;) kändes dock som jag hade gipsat hela huvet när den värkte haha


Feb. 17, 2013

Jag missade min tid hos tandläkaren i januari så fick jag räkning på 1685kr som jag fick betala.. Tyckte det var konstigt att jag inte fick sms dagen innan att jag skulle vara där osv, då jag vet jag har bytat till mitt nya nummer.. Bokade den tiden för ett halvår sedan och den lappen är borta sedan länge..

Sen i torsdags så åkte jag dit för skulle vara där 10 så kommer en och ropar mitt namn så går jag fram i luckan och då säger hon att tandläkaren är sjuk och att dem försökt få tag på mig. Det visade sig att de hade fel nr pga att den som skrivit in det skrivit en siffra fel och så säger hon i luckan "sms är ju bara en extra tjänst" men jag menar hade jag fått sms i januari hade jag ju inte missat tiden? Men iallafall jag går ut därifrån två tandborstar rikare.. Stig blev fly förbannad och menade på att jag inte ska betala den räkningen vilket jag redan har gjort och ringde dit. Så nästa gång jag är där så drar dem av 1685kr av summan vilket är jävligt gött då det nog kommer kosta några tusen :) slutet gott allting gott!

Kom hem från mormor för en timme sedan sen har jag vikt tvätt och käkat frukost, senare kommer Michelle och ikväll blir det soffhäng!


Feb. 17, 2013

Vi hade riktigt mysigt på alla hjärtans dag! Käka sjukt god mat och mös med rosor och kärlek! (ni som känner mig vet vad jag känner för fittor skåda kycklingen innan jag proppa dem med fetaost, kräks i munnen öööööh)!

Igår var Nicole och Benjamin här på frukost, sen åkte jag och Natasha ut till väla och Ikea sen blev det fika på det :) var även och tände ljus för Pappa som fyllde år <3 Gud vad jag saknar dig min ängel <3

Jag och Erik var ute och pw idag, så skönt väder?! Sen har vi lagat mat och chillat. Michelle kom på besök två timmar och slagga på vår soffa ;) nu ser jag
90210 och babe spelar! Snart blir det soffmys innan sängen!
Big love ;*


90210

Tror jag kommer dö av för mycket serietittande (dåliga dessutom) i framtiden! Måste få rutin på mitt liv igen blablabla

Jag och älskling drog till af idag, samt försäkringskassan där vi var de enda från Sverige no offense men ja..

Imorgon ska bli mysigt, tända ljus god mat världens bästa sällskap so so happy! Puss på er


På promenad genom stan

Igår var vi hemma hos min älskade storebror och Ida och käka frulle med min älskade familj :) <3

Vid sex stack vi ner i stan med My och sebbe för att kolla hur drömljus var. Jag hade nog för höga förväntningar och blev fett besviken.. Vid tio kom Michelle hit och vi öppna en flaska vin, sen en box :) hade jätte kul i mitt kök pch tiden bara rusade iväg. Imorse följde Michelle med mig för att göra cellprov sen käka vi frukost och kollade på
90210. Klockan ett tog vi båten över och hämtade pengar till Michelle sen mådde vi båda illa hela vägen från dk hem :s handlade subway sen kröp vi ner i min soffa för att käka. Vaknade för 20 minuter sen och märker att Michelle har gått hem och Erik är på väg till mc Donalds hahahah ja bakis måndag så what to do :p


Feb. 09, 2013

Gick ut och pw med Michelle igår riktigt skönt! Sen käka vi frulle hos mig, grekisk yoghurt med blåbär hallon och jordgubbar. Sen kom Sanne också och vi satt i 7h och 20 min och glodde PLL!!(!!!!!) sen laga jag Erik och Michelle mat och fira att jag och Erik varit tillsammans i 8 månader <3 sen blev det mer PLL och vin i hela huvet!

Idag ska vi bara chilla, sen ikväll ska vi laga mat och spela spel med My och sebbe :)


Feb. 07, 2013

Såja, nu har jag varit arbetslös en vecka! Känns inte så tungt just nu men det kommer väl ;p

Jag och Michelle har iallafall varit bänkade i min soffa de senaste dagarna och kollar på PLL :) vi har tränat lagat mat varit i Danmark hälsat på min mamma på jobbet postat viktiga papper diskat städat och sen kollat på PLL igen haha. Och nu har jag skickat henne till jobbet ;( tråkigt! Hahah well baby kommer snart hem och då ska vi iväg och handla lite sen ska vi laga mat och mysa :) imorgon ska vi fira till det lite med vin <3 tiden går såå fort!

Får väl fördriva tiden med att klicka hem lite nya stuffs, känns som det behövs!


FYLLA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN

Igår hade jag min födelsedagsfest ;) skit kul verkligen! Bjöd på bål och tilltugg och alla verkligen älskade bålen så jag lyckades :) har aldrig använt mig av vin till bål innan men fick köra en budget variant :p

Alla blev riktigt dragna ja fyfan. Vår säng gick i sönder ungsluckan lika så. Meeeen bortsett från det var det en riktigt grym kväll :D hade svin kul! Tack för alla presenter och för att ni förgyllde min dag :) <3 kärlek!