varm hälsning från rhodos..

Hej på er.
Jag börjar få fett med färg i fejjan nu aaah :D Idag är det soligt inte ett moln på himlen och termometern står på 37 grader & det är HELT OK.

Vi bor på sunwings, en stor resort med 4 pooler ;D vi fick köpa upp oss lite men det var fett värt det. Nu har vi egen lgh så lagar mat osv själva. Vilket känns mkt mer ekonomiskt. det blir till och käka olika pastarätter hela veckan :) ALLA i princip snackar svenska tillochmed personalen på hotellet. Så det är ju väldigt explaoterat, men vi bryr oss inte. Hade kanske varit tråkigt om detta var en semester som man planerat länge och hamna på ett hotell med bara svenskar, eller nu ljög jag här är danska med :D

Igår var vi iaf på bargatan och festade :) Vi hade trevligt & mer där till. Vi var inne på Alexander en bar där man får 3 drinkar till priset av en så det passar mig och my stårlande bra ;D sedan hängde väl vi på grabbarna grus natten ut, haha tråkiga vi e. svenskar svenskar svenskar.. Var inne på colorado också, men där snackar vi bara typ 10 minuter. Vi har ju ingen klocka så vi visste inte riktigt vad klockan var i natt men vi var på rummet halv 6, helt lagom om ni frågar mig!

En gammal gymnasiepolare befinner sig också här i rhodos, på samma hotell faktiskt.
Snart ska vi fixa oss käka och sen ska vi dra med taxin till stan. Träffa en kille som mys bror känner sen är det party ;) JA MAMMA JAG TAR DET FÖRSIKTIGT :)

Miss my special ones back home <3<3
Vi hörs & ses BIG LOVE!