Orkar inte

Igår efter jag tränat kände jag en klump i halsen.. Inte mandlarna men luftstrupen eller ngt :p känns som jag kommer få världens rökhosta när som.. I eftermiddags kom min förkylning :( helt täppt i näsan. Ska leva på kan jang tills jag är frisk igen. Hatar att må så här, helt hängig och gnällig...

Imorgon ska jag och Babe till stadium och handla träningskläder till mig :) sen ska vi till Lund en sväng! Kommer sääääkert vara helt slut efter jobb imorgon så det inte kommer bli ngt av det, jäkla förkylning! Känner mig sjukt duktig, inte alls rökt idag ✌


Proppmätt!!

Varit hos min familj och käkat söndagsmiddag idag :) skönt att slippa laga mat, dock är jag sjukt mätt vilket är fett oskönt.

Ser fram emot att jobba imorgon, ser mindre fram emot att jag ska jobba till nästa söndag...... Imorgon ska jag hälsa på min kära kusin Natasha, hon har opererat sin lilla fot. Stackars liten, ska komma med lite energi :)

Sen hoppas jag på träning på kvällen :) Asså vi har fan den vackraste lilla varelsen i vårt hem. Klämma sönder honom så söt han är. Man tycker ju alltid att ens egna är vackrast, men helt allvarligt så kan det fan inte finnas någon som tycker att Örjan är ful. Och gör någon det så ljuger dem för sig själva haha. Helt underbar är han.. Blablabla ❤


Utslagen

Jag är helt jävla slut.. Tråkigt att känna så faktiskt! Har jobbat hela veckan ofc & nu har förskolan dragit igång igen :) att jobba med små söta gulliga ungar är så himla kul och mysigt! Ska vara där hela nästa vecka också :D

Blir en kort helg för mig :( ska jobba söndag på hotellet.. Men cash cash cash!

Träffade två awesome killar från Australien i Thai förra året, så för 2 veckor sedan kom Shea hit så jävla nice & överraskande! :D det har väl varit de närmsta veckornas höjdpunkt! 😃 Dock drog han Mats och rasta vidare till Stockholm igår vilket är tråkigt!! En sak till som suger är att Kelly har åkt tillbaka till USA :( saknar henne som fan!! Känns konstigt att inte snacka med henne varje dag.. 😩❤


Aug. 14, 2013

Gjorde nya naglar idag! Känns helt sjukt underbart när man har nya fräscha nails! Ska kanske träffa Kelly och rasta sen men fårse, just nu är jag så jävla trött! Och ska jobba 07 imorgon..

Jag och Amanda har hängt hela eftermiddagen, kollade film och mös :) nu ligger jag och Babe i soffan och har precis kollat på djurakuten, Örjans favorit program! Skulle tvättat en maskin tvätt idag, men sket i det. Så jäkla tråkigt.


Sex laxar i en laxask

Var på hermods idag, första gången på hur länge som helst!? Kändes lite ovant. Mötet blev en timme kortare idag, så lika glad e jag! Natasha Mitchell och Ilaz hämtade mig och vi drog till citygross. Sen hängde jag lite hos Natasha innan Erik och jan kom och hämtade mig.

Käkade grillad lax hos hans föräldrar och drack ett glas vin :) nu har vi precis kommit hem efter en mysig promenad! Håller på att ladda ner en film, lär väl sluta med att jag och Erik sitter på varandra i soffan med en kudde för ögonen haha.

Imorgon ska Elin köpa en box vin så ska vi "supa ner oss och dansa barfota" hennes egna ord. Lär bli nice ;*


8/8 2013

14 månader idag baby, ❤ Vaknade till för ett tag sedan, somnar alltid på soffan! Tur det bara blev en stund :) ligger i sängen, himla skönt. Nu säger jag och Örjan godnatt!


6 augusti

Vaknade precis och känner mig fruktansvärt trött... Eller snarare utmattad! Som jag och Sophie körde hårt på gymmet igår, så jävla nice. Spinning core power! Ska bli fit som fan haha

Igår innan träningen hängde jag med Sanna Anette och bebis i magen. Vill bara klämma sönder bebisens fot den trycker ut i sidan av magen, snoffiinossiibooooo!

Får väl snart dra ut med Örjan sen ska jag med Anette när hon tatuerar sig och i eftermiddag ska jag hänga med My ❤


4 augusti

Bakis söndag kör jag och Erik :) vi hade så mysigt i kph var på tivoli och åkte massaaa karuseller!! Föredrar nog bakken framför tivoli fler karuseller att välja mellan!

Igår åkte jag till amanda sen drog vi till hennes föräldrar i bårslöv. Sola och bada hur gött som helst. Sanna kom också så det var mycket mys med bebismagen :D kände den lilles fot snuff!! På kvällen kom Sarah och hennes pojkvän hem till oss och vi drack och laga mat, mysigt :)

Ligger och väntar på att filmerna ska bli klara, safe haven & hachiko