29/12

Idag har jag namnsdag ✌ vilket jag kom på när Jessica skickade ett grattis sms. Undrar vart alla mina presenter är? Det var tider när man bodde hemma ;)

Nu är julen över.. Skönt! Fast jag slänger inte ut julen riktigt än, jag älskar ljusstakar och stjärnor. Så de får vara uppe ett tag till. Blev sjukt nöjd över julklapparna jag fick och de som jag och Erik vann i julklappsspelet :) 

Erik har redan lagt sig, så jag väntar på att ett avsnitt av en serie jag och Erik började se idag ( minns inte vad den heter) ska bli klart. Sen ska jag smyga in i sovrummet, starta tvn och lägga mig! Hoppas inte han vaknar ;) 




22 dec

Känns helt konstigt att det är den 22 idag.. Förstår inte riktigt att det snart är julafton, men det ska bli riktigt mysigt, plus att baby ska fira med min familj i år :) Var och handlade julklappar idag med Erik och Ludde, trevligt som fan! Sen gick vi inom Ikea så jag kunde fylla på ljusförrådet. På julafton kommer Johan benne och Nicole till mig och Erik för att kolla på Kalle och mysa med lite glögg och vin, sen ska vi till Råå :)

Jobbar 11-15 imorgon, sen ska vi på födelsedagsmiddag hos Jessica om hon inte får bebis inatt :)<3





Leg day

Sjukt att jag känner av träningsvärken redan. Jag och Babe var och tränade idag :) körde som fan, spagetti ben.. Blir träning två dagar i rad så imorgon kör jag överkroppen :) känns sjukt bra att styrketräna, dock känner man sig jävligt svag med sina lätta vikter men det går framåt :D sjukt nice att både Benjamin och Erik har träningskort på samma ställe som jag så kan vi träna & vara svaga tsm ;) hahahaha

Annars har jag bara pluggat hela dagen. Är så trött på engelskan så jag vill spy. Ligger lite efter då jag inte fått mina böcker i tid och för att jag varje gång har somnat när jag ska läsa olika texter. Men imorgon ska det lämnas in, får se om jag fixar det :p borde klara det då jag haft 10 dagar på mig egentligen men nu är det som det är. Bara till att bita ihop. Fast jag egentligen känner för att bryta ihop och gå under jorden till nästa år. Hahahah

Såg nyss film, gravity! Lätt sevärd.


Dec. 11, 2013

Är helt slut! Hade stängning idag, då får man fan vara trött :) vi fattades en tomte idag på basaren så Erik ryckte in :D världens finaste tomte haha. <3 vet inte vad jag gjort utan dig ;)

Efter jobb strök jag lucialinnet jag ska ha på mig imorgon och hängde med Anna och Michelle <3 måste passa på att ses innan de drar till Thai nästa vecka!!!!!! Inte alls avis :(

Nu ska jag lägga mig! Puss hej leverpastej


8 dec

Idag har jag och Erik varit tillsammans i ett och ett halvt år :D och kärleken bara växer :) känns otroligt bra och jag älskar honom av hela mitt hjärta ❤ Vi har bara varit hemma och myst hela dagen, skulle en runda till stan men orkade inte i detta vädret. Nu har vi kollat film och snart ska vi sova! :)


Sven

Kul att man kunnat sova något inatt.. Våra fönster har skakat något sjukt och det har känts som att hela sovrummet skulle flyga iväg.. Men Örjan älskar när det blåser, alla löv flyger omkring och han efter dem. Måste se riktigt roligt ut när jag kommer med en dansande hund. Hur kan det vara så kul med lite löv? Haha. & vi ska inte tala om hagel? Han tror på riktigt att han ska kunna fånga allt som kommer emot honom :p sötis!

Ligger och överväger om jag ska träna imorgon eller ej. Jobbigt att jag typ blivit förkyld igen.. Får se hur det känns imorgon.

Väntar på att Erik ska bli klar sen ska vi se film, om jag inte somnar innan 😴


5 dec

Gud så trött jag är idag.. Somnade rätt sent då jag har fått hosta, skit jobbigt! Jag och Örjan ska gå upp, sen ska jag iväg och sätta i löshår (ja igen) jävla skithår, tredje gången gillt ;)

Erik är och jobbar så jag har tänkt hänga med Destan och Sanna idag ;) men får se hur lång tid allt tar vill inte att Örjan ska vara ensam hela dagen :)

Idag fyller bästa Chloe år, GRATTIS BABE 🎈🎊🎉🎁 Gud vad jag saknar dig!! <3 big love


Xxx

Har varit iväg med älskade Natasha hela dagen :) rusta väla Ikea! Handlade en julklapp till mamma sen några stycken till mig själv ;) måste sortera bland mina kläder.... Vi har fyra Ikea påsar fulla med rentvätt som jag inte ens kan lägga någonstans för det är överfullt över allt. Blir tokig! Får bli helgens projekt och allt "kanske är bra att ha" ryker.

Vi sökte en lägenhet precis, HOPPAS vi får komma på visning :D hade varit så roligt!!

Ska fortsätta spela jelly splash nu, puss!


Mysig måndag

Efter mitt möte blev jag hämtad av Sanna och vi åkte till Anette och käka frulle ✌. Det får fan inte gå så lång tid (2veckor typ) mellan varje gång, Destan växer så det knakar! Stor kille nu :D <3

Jag och Erik var på juluppspel på sjökrona nu ikväll och såg de små liven uppträda. De var så duktiga och jag är så stolt över dem :)!

Ska se walking dead nu sen sängen!


Godmorgon!

Vaknade av mig själv fem i sju.. Känns onödigt att somna om till kvart i åtta så jag tänkte att jag skulle se julkalendern och sen fixa till mig.

Jag har börjat äta efter kostschema, funkar inte att vara så här fet längre. Känns som jag väger 1000kg, pallar inte bara va, vill bli fit som faaaaaan. Så nu har Kristin (min kollega från duvungarna) hjälpt mig :D vad jag ska äta och hur jag ska styrketräna! Skit roligt, dock svårt att få i sig ALL MAT meeen jag försöker, jag är ganska liten i maten så det är skit svårt faktiskt.. Men heja mig, längtar tills mina muskler syns ;))

Btw börjar jobba 100% på duvungarna på fredag och tre månader framåt, sjukt nöjd tjej! ✌