Myspys..

God kväll! Just nu ligger jag och Daniel och kollar på en serie :) rätt bra om jag förstår men det hade nog varit bättre om jag hade börjat på s01 och intr s03 haha! Nu somnar jag snart :) har en väldigt konstig känsla imorgon och det har väl med matchen imorgon :p Första gången jag missar halmstad borta ;( fy vad mina ögon går i kors, vi hörs imorgon BYEE

twelve..

Den filmen såg jag & my igår. Fett bra, eller iaf helt ok.
Hemsk, jag & my bölade i slutet.
Vi stod inne och skulle hyra film så sa vi att vi inte pallar böla så därför tog vi en thriller. hejdå huet vi bölade som FAN i slutet faktiskt, men vi är ju skitkänsliga.. Men lätt sevärd.
Har skrivit om filmen nu flera ggr men jag suddar bara ut det. Vet inte alls hur jag ska formulera mig haha.
Handlar om elever på en skola på Upper East Side på Manhattan som har gott om  pengar.
Man får följa en langare White Mike som har hoppat av skolan och förser eleverna eller typ ungdomarana med droger. Är kär i en tjej men inte vill dra in henne i hans "värld" han har mist sin mamma för typ ett år sedan & hans kusin blir butalt mördad & hans bästa kompis anklagas för mordet.
Ja, VADFAN DEN VAR BRA IALLAFALL ;D Hhahhahah

Shit, jag har ingen aning om vad jag ska göra idag?! .. Asnice väder och jag sitter här och nördar?
skit trött är jag, hade nog kunnat somna när som ;p känns så iaf.
Imorgon ska jag fixa nya nails @ amandas place & det kommer bli AAAAAAASnice. Har så mycket idéer :D
Måste färga brynen imorgon också OCH sola.
Jahapp, nu ska jag gå och lämna tillbaka filmen..

Chace Crawford-White Mike, typ sexig ändåå.


midsommarafton..



Tänkte berätta lite kortfattat om midsommar.
Vaknade klockan 1000 av att man gapade om att det var frulle. Sen följde jag & nicole med mamma till Bårslöv för att lämna av lite saker inför kvällen. Sen rullade vi till citygross. Skulle handla lite blommor till kransarna och lite sånt smått o gott.
Plockade lite björk kvistar på vägen hem & lite så. Sen blev det STRESS. Alla skulle duscha och göra vid sig och vi hade bara en och en halv timme på oss innan vi skulle vara ute i bårre igen ;b Så kransarna gjorde vi hemma hos familjen hammarsköld för det hade verklligen inte hunnits med här hemma.

Väl klara skulle vi promenera till knutan nicole var den enda som orkade vänta på mig så vi gick tillsammans.
Jag hade mina SKYhöga skor vilket jag insåg sedan var helt fel skoval när man har bråttom och går i nedförsbacke, tur hade jag mina converse med mig ;)

När vi kom till festen kl 1400 bjöds det på vin öl och snaps och midsommar mat (som jag inte äter) käkade iaf några potatisar och gräddfil :) & drack cider som jag hade med mig.
Sedan satte vi igång med kransarna, jag nicole & amanda. Vi skulle följa med dem andra upp på bollevi för lite dans runt midsommarstången men vi hann aldrig. När vi kom fram stängde dem så det var bara att gå tillbaka. 
Stötte på min älskade lucas massvis med gånger då vi var i huset mittemot.
Han var inte helt säker på att han gillade kransen han fick av johan&ida, men när han såg att vi andra hade kransar så skulle han hela tiden visa att han också hade en minsann :) SÖTT.

När vi kom tillbaka kom jorgubbarna fram och en jordgubbstårta.
Jordgubbar är så jävla gott. Jag tog några med liiiiiite vaniljglass då jag absolut inte äter grädde hah.
Jag var så mätt efter potatisen innan så jag åt knappt några ;(

Halv 8 käkade vi grillade fläskytterfilé (tror jag) med bakpotatis och en koskosröra :) MUMMMAAA.
Det var riktigt gott och sen låg man golvad i en halvtimme typ.
Vi spelade kubb och drack. 2210 tog jag bussen till miatorp där riki och michelle mötte mig :D
Efter ett tag hemma hos niklas beslutar jag mig för att gå hem till sandy ett tag där även my var :) När jag kommer dit möts jag av halva gänget som skulle dra ner i stan. VEM FAN DRAR UT PÅ MIDSOMMAR? FAAAIL.
Tog en cider där och rökte två ciggs en gittade jag tillbaka till niklas, men det var typ helt dött där. Så vi var några som fortsatte hem till lillebrors syster :) Tog iaf taxi därifrån vid 4 tror jag och åkte hem till ploppebabybabe haha. Hoppade väl ner i sängen vid halv fem/fem. Det var en helt OK midsommar om ni frågar mig. Synd det bara var jag & michelle som stod och dansade på stolarna till hardstyle runt 0100 KYSS!


Deadly thoughts..

Vilken dålig människa jag är!
Jag har missat att jag hade ett prov i engelskan förra veckan så skickade in det nyss? hahha
Alltså jag pallar inte. Har typ jätte lite att göra och ändå missar jag uppgifter? haallåå.

Jag har iaf gjort det och jag hoppas att jag får ALLA rätt. haha
Snart ska jag möta upp Madelen så ska vi gå till bibblan och leta böcker. Nej jag gick aldrig dit igår, jag vet att jag är skit dålig. Jag ska bli en bokMAL 5 veckor framåt. Tänker så " Har 9 veckor på mig att läsa en bok?? varför stressa?" nu har jag bara 5 och börjar bli fett stressad. 
Jag har inte ens ngn jävla aning om vad jag ska låna för bok? MEN DET LÖSER SIG.

Jag ser sol, är det varmt ute? jag vill ha shorts. Jag tycker inte det är roligt längre med regnregnregn.
Saknar min lilla lucas. Nu har han inte ringt på TVÅ dagar, eller jag har inte fått höra hans röst på så länge BUHU, vilken nörd jag är MIN lucas :D <3

Vilken dag är det idag? haha nej nu får jag sluta. Men det känns som torsdag idag? visst. Jag tycker det så jag tänker som om det vore det hela tiden. Midsommarafton imorgon & lön idag. MEN NEJ. Lön imorgon men det gör ingenting behöver inte några pengar haha. Jag har så jag klarar mig iaf till imorgon hihi

Idag är min älskade Balthazar och blir fin ho frissan :) min lilla hårboll.
Jag funderar på hur jag ska göra med mitt hår?
Alltså jag har ju page och jag passar bra i det (enligt mig själv och andra i min omgivning) hah, men jag saknar att kunna sätta upp det. Så jag pratade med min frisör Malin om att kanske sätta i extensions. De skulle ha en kampanj juni ut. 3000 för hundra slingor (ringar) ett återbesök för att flytta upp slingorna när de växt en bit klippa in håret plus en borste. Så satte vi i två slingor den 3/6 bara för att jag skulle få känna på hur det känns..
Men båda har åkt av nu. Den ena åkte av för att jag ville "känna hur hårt den satt" & den andra tappade jag den 13/6 .. Såg liksom att lite hår var längre än det andra, så var dte slingan som typ kasat av eller ngt. Så nu vet jag ju inte om jag vågar göra med ringar? Roligt om de ska kasa av. haha

Så nu ska jag kanske fixa med vax men alltså är rädd att min frisyr kommer likna lite som en hockeyfrilla, eller typ 80tals frilla? :p en boll uppe på huvudet sen tunnt rakt nertill? jaa, som sagt. Jag har ingen aning om hur jag ska göra I need some help!


biblioteket..

Gud vad jag ha tappat detta, skriver typ aldrig mer!
Vaknade med magkatarr så det blev inget jobb för mig. Tråkigt då detta redan är en kort vecka.
Men vad ska man göra? Har iaf friskanmält mig igen :)

MÅSTE till biblioteket och låna en bok skriven på engelska till min kurs.. Men jag får aldrig tummarna ur röven.
JAg kommer typ inte ens ihåg hur man gör på ett bibliotek haha. Jag kommer springa runt som en yr höna.
Fast hur svårt kan det vara att låna en bok liksom? Måste ju vara hur lätt som helst. haha
Palla mitt hue, skriver som om jag är helt efterbliven och inte kan låna en bok!

Nu ska jag äta lite mat, sen ska jag fånga dagen!

En bild från när vi var på Liseberg förra måndagen, Mys vinst. haha

lilla lucas..

En riktigt bra onsdag om ni frågar mig :)
Vaknade vid nio tiden imorse, ringde storasyster & bestämde att jag skulle bli upphämtad runt tolv :)
Jessica skrev ett meddelande till mig igår kväll att lucas hade gått med sin leksaksmobil och ringt TATELIE jag då!
Haha han ringer mig väldigt ofta och då måste man ju ta sig dit och träffa honom. Inte för att jag inte vill för såklart vill jag det, men man får ju mer dåligt samvete när det går lite långt tid mellan gångerna ;b

Men snäll som jag är hoppade jag in i bilen 1200 för att åka med ut till bårslöv för att leka med lucas & OJ vilken dag. Jag och nicole tog på honom skorna och satte honom i vagnen. Rullade till den stora lekplatsen, vilken inte är så stor längre för några har bränt upp den, så nu är där bara en jättestor gunga och ett jättestort klätternät.
Men ingenting hindrade lucas :) vi klättrade gungade hängde & slängde. Fotograferade och busade..
Mysigt att släppa allt och bara umgås med mitt lilla hjärta <3 mm, moster älskar dig.

När jag lekt färdigt hoppade jag på bussen och åkte till staden, träffade linnea och michelle.
Jag och michelle följde linnea till hennes jobb, sedan satte vi oss på falmans och tog en dricka. Jag tog en cocacola och michelle tog en apelsinjuice. Tänk att michelles juice kostade mer än min cola ;p sjuukt minst sagt.

Efter vår lilla fika begav vi oss med tåg till billeberga hah!
Jag har varit i billeberga EN gång tidigare och då åkte jag bil dit och taxi till stan, såg väl inte så mycket mer än michelles hus ;b
Vi hämtade iaf michelles bil och åkte för att handla cigaretter till hennes mamma. När vi har lämnat dem frågar jag var michelle gick i skolan osv. Hon berättar att hon gick på billhög eller vad den nu hette hahaha! Sry minns verkligen inte men iaf, då säger jag till michelle " jahaa, men då har ni ett litet centrum här i billeberga?" Och hon börjar asgarav, efter ett tag säger hon " vi var nyss i centrum " haha, jaa jag vet väl ingenting om billeberga och michelle tyckte det var så gulligt av mig att ens tro en sån sak!! haha. Hon handlade bara cigg till hennes mamma och ändå hann hon visa mig hela byn ;) min billebergaoskuld. hah

Nu sitter jag i vårt kök och funderar på om jag orkar ta mig till baby, eller om jag bara ska dyka ner i min underbart sköna säng? lutar åt att dyka, mums ja! 

Imorgon ska jag jobba, hoppas att man kan cykla till jobb imorgon. Vet att man kan cykla hur vädret än är men jag ser helst inte mig själv på cykel med poncho och grejer. Ser så fruktansvärt roligt ut när det regnar och blåser och ngn med poncho cyklar förbi ;b

Äsch, jag får väl släcka ner datisen och lägga mig i sängen. Ska förfan snart upp igen!
BIGLOVE
o
Mitt lilla hjärta Lucas!!