LÖNLÖNLÖN..

Godmorgon.
Alltså whats up med att alltid vakna tidigt när man får lov att sova hur länge som helst.
Hur ska man fördriva tiden en vardagsmorgon kl 0910?
vaknade för en timme sedan men jag gav upp och gick upp efter 40 minuter utan sömn.

Ska kolla två avsnitt av BB och ett av DH sen får jag väl göra något vettigt av denna dagen. Handla lite nya saker till min garderob? MUMS JA!

PUSS :*

drömma bör man annars dör man..






Slemmig flabb?!

Alltså hahahahaha! Jag ligger i soffan och tänker lite på de olika skådespelarna som var med och där var två st som var så jävla roliga! Hon med en flabb som mestadels var uppbyggd av slem? Kan fan inte komma på vad hon hette, tror det var Kristina eller ngt sånt! Mahaha vad sjuk hon var eller så är det bara jag men allt hon gjorde var liksom as roligt! Känner mig inte det minsta dum som flabbar åt henne så mycket! Vet inte hur jag ska förklara henne men tänk er själva, hon var typ 1.10 lång hade 27 i skostorlek och massa slem i hela flabben (lite krydd). Detta måste låta så jävla b när ni läser detta men för mig som sett henne är hon sjukt rolig att se på synd bara att man inte förstod vad hon sa (ibland). Härlig kvinna om ni frågar mig (jajemensan)! Sen har vi den andra han är med i Ica reklamen inte jerry utan han som det ser ut som att han fått ngt tungt i huvudet så ansiktet typ har tryckts inåt?! Alltså Hahahaha han kliade sig i huvud igenom 1h 30min men fyfan vad kul det var! Jag menar inte att vara elak eller förnedrande på ngt sätt men ack vad dem gjorde hela filmen & hela min kväll Detta inlägget blev jätte luddigt och jätte onödigt men måste skriva av mig! Jag tror ni förstår att jag är övertrött. GODNATT Tack för ikväll babes Mihihi leeeeeif <3<3

Ett gott skratt förlänger livet..

Sitter på bussen nu. Jag Kelly och Anna var på bio nyss. Hur många lingon finns det i världen såg vi & jag fick världens skrattnojja! Alltså hur mycket jag än försökte sluta skratta så gick det inte, det var typ fullkomligt omöjligt! Näsborrarna fladdrade & tårarna sprutade åt alla håll. Kelly blev lite suris på mig för hon tyckte jag skratta toooo muuuuch!? Hur man nu kan göra det. Kan bero på att hela bion var tyst utom jag. Så fort dem i filmen öppnade munnen flabba jag! Hahaha ni måste verlkligen se filmen den är lätt sevärd. Jag måste se den snart igen mihihi. Jag och Kelly bölade lite också den var lite sorglig i slutet typ! Ledig imorgon och resten av helgen så det ska firas med ett glas oboy och mycket sömn plus LÖN imorgon LOOOOVE

Joggingtur..

Jag är alltid ute försent! Idag gick jag upp tio i sex och min buss går tjugo över och ändå får jag springa till bussen?! Fattar inte, var morgon är jag ute på en joggingtur för att hinna med den förbaskade bussen. Jag kommer nog heller inte lära mig att gå upp tidigare för att sedan kunna gå till bussen. Hur mycket jag än vill och försöker så går det inte att gå upp utan att ha snoozat i minst femtio minuter! Jag får väl ha det som ett mål någon gång i mitt liv så det blir någon ordning. Och vad jag än gör så går tiden alltid dubbelt så snabbt på morgonen? Jag tror inte jag är ensam om att känna på detta vis och jag tror att det går att göra något åt det frågan är bara vad? Och NEJ det är inte "bara att gå upp".

bloody tuesday

Vet inte varför men jag gillar verkligen inte tisdagar. Det är för det första skitjobbigt att gå upp en tisdag morgon.. Måndagarna liksom bara flyter med efter helgen & man fattar liksom inte riktigt vad som händer. Sedan går tiden sjukt sakta på tisdagar. En timme känns som två & det är inte alls ok! Jag försöker verkligen stå och tänka glada tankar på jobb men det slutar alltid med att jag står med tårar i ögonen efter allt jävla gäspande.
Önskar det fanns något jag hade kunnat göra åt det. Får väl fortsätta tänka positivt och fortsätta mala för mig själv "glada tankar, glada tankar osv".

MEN imorgon vänder veckan och det är sjukt nice! Jag tycker om onsdagarna mycket, mest för att det inte alls känns långt kvar till helgen..

När jag och sarah gick i skolan så sa vi alltid som tex idag (tisdag) "imorgon är det fredag i övermorgon" & jag lovar att det hjälper SKIT mycket med att säga så! Veckan går fort och man har liksom ett sätt att räkna ner inför helgen! Ist för att man säger "jaaahaaa, då var det måndag idag då"  så känns det sjukt mycket bättre att säga "i övermorgon är det fredag i övermorgon!" 
Kanske bara jag & sarah som tycker det känns bättre och tycker det är nödvändigt att "räkna ner" men oj vad mycket bättre man mår :)
Vilket jävla daddande om veckodagarna, punkt och slut.


vårkänslor..

GUD VILKET UNDERBART VÄDER DET HAR VARIT IDAAAAG! FUCKING LOVEIT!



toast - brieost & salami..

God morgon alla glada!
Igår kom jag till anna vid sex & blev bjuden på en drink för att sedan gå ner till kelly och fira att hon blivit gammal. =) & jag firade även HIFs seger.

Jag & anna gick loco på kellys vardagsrumsgolv vääääldigt tidigt på kvällsingen & så viskar jag till anna "jag vill upp på puffen och dansa, men klockan e fan bara tjugo över åtta"!
Full som en kastrull gick jag till mogwai för att möta upp daniel och jimmy, drack en drink där..
Sen skulle vi till utposten, träffade på lite stört folk där och movade vidare till lila.
Klockan kvart i tre satte vi oss i taxin & åkte hem =) En riktigt trevlig & snurrig kväll. Precis så som en lördagkväll ska vara!

Kom på en sak innan som jag gjorde igår, ist för att skriva min namnteckning på kvittot ritade jag hänga gubben?! hahahahaha palla hålla på med sånt liksom..

Snart ska jag åka hem till bästabebyanna & senare blir det lilla menyn på mcdonalds!



Grattis på födelsedagen Kelly <3

På lördag ska vi fira grisen och det kommer bli sjukt roligt! Jag känner riktigt hur mycket jag ser fram emot lördag :D Var på spinning idag för första gången faktiskt (!) men det var riktigt roligt och mycket svettigt! Just så som jag kände mig efter vill jag ALLTID känna mig efter ett pass. Kommer nog inte kunna resa mig upp imorgon och verkligen inte sitta ner hahahaha, mums. Nu ska jag se klart på big brother sen ska jag duscha och sussa! Godnatt :*

Busstur..

Godmorgon alla! På väg till jobbet nu, vilket känns helt ok! Vädret är skönt önskar bara mer sooool :) Efter jobb ska jag ta mig ut dit där jag växte upp. Jag ska till My i bårslöv :) vi ska mysa och bara va! Längtar som fan till helgen massa kul som händer då :) Hoppas det är fint väder på lördag när vi ska stå utomhus och kolla football! Enligt Hd ska det komma 10 cm snö imorgon? Det blir upp på sparken och sparka sig till jobb. JAG HOPPAS ATT DET INTE ÄR SANT! för är det sant ska jag misshandla snön tills den försvinner! Snön, JAG HATAR DIG.