Arbetsfri på obestämd tid!

God afton!
Nu börjar vinet ta fart i huvet, inte konstigt efter en lång dag! Började med att jobba min sista dag på mitt jobb. Känns sjuuukt konstigt haha! Har några jobbalternativ, de flesta i fabrik dock! Meeed hittar jag inget annat så får jag ju ta det som finns helt enkelt ;)

Efter jobb åkte jag till frissan och klippte plus slinga VÄLBEHÖVLIGT! Sen åkte jag och Erik hem och käka och nu sitter vi här och dricker lite vin :)

Ska till af imorgon, hur kul som helst!! Sen ska jag till jobb och hämta lite papper sen är det ett avslutat kapitel sorgligt och kul på samma gång :)

Nu somnar jag när som! Wish me luck puss!


Hahaha

Kan inte fatta att jag slösar min tid på detta men what to do när Erik bara sover och jag är uttråkad en söndag. Precis börjat titta och den är ju fan inte bra asså, haha! Men tydligen tillräckligt bra för att fortsätta kolla? Jaaa jag har fan ingen aning.. Hahahalalalala


Jan. 27, 2013

Blööö så trött jag är idag! Vaknade åtta i morse :(

Igår va en riktigt grym kväll! Utgång på det och sen slutade kvällen på knutan. Skulle beställa mat men det blev lite komplikationer och sen blev jag och sebbe gasade av ngt skit? Tror det var tårgas. Näääästan hundra. Kände igen smärtan! Usch äckel!

Jag har varit och handlat lite mat med mamma sen var vi hos mormor <3 åkte inom McDonalds på hem vägen allt i vanlig söndagsordning.

Tack för igår My <3


Åååh

 
Jag är så kär! Fan vad jag älskar min pojkvän! Han är helt jävla underbar och vi har det så jävla bra. :D 

Hahahaha såå kul

 

 


Äääntligen

Aldrig någonsin har lönen varit mer efterlängtad än nu! Helt jävla underbart!

Har precis kommit hem från kära Amanda som fixat mina naglar, såå nice! Väntar på att My ska komma så ska vi pimpla lite vin och chilla.

Kommer bli en awesome helg! Imorgon ska vi fira My och gud vad jag längtar tills vi ska tatuera oss. :D


Propp i handen?

Det smällde till i min hand på jobb idag, kunde inte röra pekfingret. Första Jag tänkte på var att jag fått en propp i handen. Känns som någon har limmat fast huden i skelettet eller ngt. Svårt att beskriva och jag kan inte böja handen utan att det strålar smärta upp i armen ;/ sjukt läskigt! Måste kolla upp detta omgående!

Mitt öga har blivit bättre :D liten svullnad kvar bara så himla skönt! Måste se normal ut på lördag då vi ska fira My :)

Tror jag och My hittat vad vi ska tatuera :D so happy' kommer bli grymt :)


Jan. 23, 2013

Blev riktigt nöjd över presenterna jag fick :)) iPad mini, stor matta till vardagsrummet och en tavla till att sätta in foton i plus ett jätte sött halsband som Lucas hade gjort på dagis :)))

Vaknade med världens största knast i ögat imorse. FYFAN vad det kliar och är ömt :( efter jobb bakade jag kladdkakemuffins som blev så.jävla.goda ;) jag tog en dusch, sen vid åtta somnade jag. Vaknade för en halvtimme sen och ska snart in och lägga mig igen, älskar att sova mkt när jag jobbar :)


Jan. 20, 2013

För 23år sedan föddes vi. Jag fem timmar före dig, du vet att det är viktigt ;) I sommar är det 18år sedan jag flyttade in några hus ifrån dig och det var då vi startade denna eviga resan! Du är min absolut bästa vän i hela världen, i vått och torrt i med gång och i motgång finns du alltid här. Du är den som känner mig bäst. Vi kan varandras svaga och starka sidor innan och utan och vi vet exakt hur vi ska hantera varandra i alla situationer. Vi är så fruktansvärt lika i sättet, du är den tvillingen jag aldrig fick. Du är värd mer än allt här i världen och jag kommer stå vid din sida i all evighet! Jag älskar dig My Louise Fransson ❤❤ grattis till oss!


Det börjar dra ihop sig

Michelle väckte mig kvart i tio idag :@ vi drack en kopp kaffe och sen såg vi film. Klockan ett kröp jag ner till Erik i sängen och väckte honom :)

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit vilket har varit hur gött som helst. Varit utanför dörren en gång och det var när vi åkte till McDonalds :D ska snart köra ett träningspass sen blir det film till max! Måste vara uppe till efter tolv så Erik kan sjunga två gånger för mig ;D haha! Jag och My kom överens om att ringa och sjunga i mun på varandra imorgon <3 FYFAN närmre 25 än 20 nu My? Typ inte ok! Yeye, alla ska vi den vägen vandra....... yolo

HAHAHAHA DEN KILLEN ALLTSÅ, WHYYY?


Babylove & babyboll

Babe fixa kotlett med ris och café de Paris sås :) yuuummi!

Känns skönt att vi har städat ut julen helt och hållet nu och rensat bland massa skit. Så imorgon ska vi bara dammsuga och tvätta golv :D måste vara rent och fint på mitt kalas på söndag!

Sitter och dricker en öl i väntan på att filmen ska bli klar, äkta helgfeeling <3

Har pratat med Anna nu ikväll & gud vad det är tomt utan henne här hemma. Kommer ta ett tag innan de vanliga tankarna som åka inom Anna på vägen hem, se om Anna vill ut och gå och vad ska Anna göra idag länge sen vi sågs förändras! Hon är och kommer alltid vara en av mina närmsta vänner. Längtar till jag och Erik ska upp och hälsa på :D <3 annababyboll 😘


Jan. 18, 2013

Idag ska vi äntligen handla maassaaaaa jävla mat 😍 im so happy!

Längtar ihjäl mig, vill fylla år nununu!! Ska bli så kul och spännande :D vet redan vad jag ska ge mig själv :)) e på riktigt gött humör idag, tror det beror på att det blev en kort dag på jobb. Jobba fram till 10 sen vänta vi in fackmötet 12 sen chilla vi till 14.45 lovely' :D tog med smörgårdstårta till Erik som han fick till frukost, best girlfriend ever!

Nu ska jag ta mig in i duschen sen kommer Michelle och sen ska jag och Erik kötta helg på vårt egna sätt!

Måste typ ha den jackan också! Smek


Imorgon är det heeeeelg..

Idag har jag varit med Sanna hela dagen :) hur gött som helst! Så skönt och kul vi haft det <3

Nu ska jag och älsklingspälskling kolla så blev vi svenska Hollywoodfruar :D missade det i tisdag då jag somnat innan nio hela veckan, pensionärvarning!

Btw, hittade mitt gymkort! Satt bak och fram i plånkan, bra där Natalie!


Jan. 16, 2013

Var äckligt trött på jobb hela dagen.. Kändes som jag skulle somna stående! Imorgon är det redan TORSDAG hur gott?

Jag och Erik handlade iallafall makaroner så nu har vi det haha går emot det jag äter, men har man inga pengar och inget annat så blir det som det blir! Läääängtar ihjäl mig till den 25 :D ska bli så underbart att få pengar utan att slösa dem på julklappar huehue

Denna månaden är det bara jag & my som ska bli bortskämda med presenter! Vi fyller år om 4 dagar yeeeeey kommer bli awesome. Är så jävla nyfiken på vad jag ska få?? Hihihihi kommer ALDRIG tröttna på att bli uppvaktad!

Hoppas jag inte somnar innan efterlyst, haha puss ;*


Vilodag

Har träningsvärk i benen efter ett hårt träningspass igår men gött är det :)hittar inte mitt träningskort?! Det kan ju inte bara hoppat ur plånboken av sig själv? Tycker man.

Ska köra lite styrka i mitt vardagsrum idag, bara för att hålla igång varje dag! Men i mindre form så att säga.

Ligger och fryyser som fan, väntar på att babe ska komma hem så jag kan bli varm!! Annars funkar duschen ganska bra.

Palla att jag märkte att vi bara har kött hemma och inga tillbehör??! Tur det är lön om 1,5 vecka!


Dina andetag

Ligger i sängen, Erik ligger och sover tätt intill mig :)

Efter vi käkat middag så kom My på besök. Vi körde styrketräning i vårt kök, gick sjukt smidigt (?) haha sen såg vi på Looper och käka baconchips. Filmen var typ sjukt flummig och hade riktigt dåligt slut. Näe ingen höjdare faktiskt, kändes som att den varade i en evighet dessutom.

Fan vad rädd jag e för mörkret! Kollar fortfarande undersängen i garderober osv så ingen är där. Tanken brukar slå mig ofta, att om där är ngn vafan gör jag då? Fast jag e rädd måste jag alltid ha helt släckt när jag ska sova. Det som är mest läskigt är att man inte ser när det är mörkt och jag kan ju inte kontrollera det jag inte ser. Att jag är rädd skyller jag på mitt kontrollbehov.


Godmorgon

Somnade rätt sent igår, typ 05! Uuusch vill inte gåå upp! Ska snart äta lite frukost sen ska vi till maxi för att hämta ut Eriks julklapp :D den 28/2 ska vi på spahotell hur skönt som helst!! Sen ska vi käka söndagsmiddag hos min älskade familj på Råå :)

Ikväll blir det söndagshäng i vanlig ordning och My ska komma och mysa med oss, sebbe skulle se fotboll! Annars brukar det vara typ förbjudet att ngn kommer ringer eller smsar en söndag ;) hahha nä men hon är alltid välkommen <3


Django unchained!

Klockan är över tolv och jag är vaken?! Vad hände liksom..

My och sebbe gick nyss, FYFAN vad bra film vi såg ikväll :D Django unchained. Riktigt rolig men hemsk på samma gång. Tappade räkningen men dem sa nog nigger i varannan mening. Tänk att det var sån syn på färgade människor förr i tiden? (inget man brukar glida runt och tänka på) Riktigt hemskt som de blev behandlade.. Men ack vad bra den var, än en gång har Quentin Tarantino lyckats!

Nu ska vi se ngn film, förstår inte vad det är som tar sån tid...? Haha

Well, godnatt


Jan. 12, 2013

Imorse kom mamma och stig så stig kunde klippa ner vår förbannade gran! Inte vattnat den på år och dar men nu är den väck :D käka en semla utan grädde (värsta jag vet) och mös i solen typ!

Sen kom My och sebbe och drack kaffe och snacka om allt mellan himmel och jord :) de kommer ikväll igen för tacos och film.

Erik stack och fika och jag och Linnea drog ut och pw :) skulle gå en mil men Linnea fick ont i tårna så vi bestämde oss att gå hem så blev 6km, bättre än inget!

Ligger i soffan och smider resplaner, vill visa Erik allt jag kan om Thai :D så wonderful det hade varit ❤ jag är lyckligast i världen. :D


Jan. 11, 2013

Slutade redan klockan ett idag, hur skönt som helst. Finns inget bättre än att gå hem tidigare en fredag :D Idag slutade Tove på jobb tråååkigt, men hon ( &sophie ;) hade gjort världens godaste kärleksmums! Kommer kännas tomt utan henne & Alexandra.. Alla bara slutar.. Fredde slutade idag också och kanske jag den sista. Sen ska Bengan också börja plugga jaaa shiit.. Krille var så söt idag "det kommer bli skit tråkigt här om du slutar Natalie" nåååh.

Jag och Tom bestämde iallafall oss för att promenera hem! 3km, 17 min tog det ;) och då lunka vi ändå fram med en cykel med punktering haha. Väl hemma kröp jag ner i soffan med köldskador på låren.. Somnade en timme sen ringde min vackra underbaraste vän My och väckte mig :@

Nu har vi kommit hem från citygross och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll blir det soffläge med min älskling <3


Jan. 08, 2013

Jag och babe ligger i soffan. Skulle lagat mat för två timmar sen men båda är helt slut! Jag måste fan in i duschen också.....

Ikväll ska vi bra mysa med varandra, :) vår dag idag <3 7 månader har redan gått helt sinnessjukt! Kollar resa till Thailand för fullt, hittade en 5,500kr ruskigt billigt! Maybee?? xxxxD

Jag älskar verkligen min pojkvän, han är den bästa på jorden. Nyss satt han och berätta för mig hur han vill ha det när vi blir gamla ❤

Ligger och väntar på att My ska ringa mig igen, minns aldrig hur hon har paus.. Hon tycker jag ska söka jobb på Santa Maria då de tydligen behöver folk där och mitt vik går ut den 31/1. Får se om jag får förlängt först. Känns bara segt att sluta ett jobb på en fabrik och börja ett annat? Hmm, men måste ju ha cash och då är det en fördel att ha ett jobb!


Jan. 02, 2013

Slutade redan klockan ett idag, så jävla nöjd! Har dammsugit och tvättat alla våra golv som var rätt klibbiga efter nyår :) Ligger i soffan och väntar in baby, saknar honom redan!!

Idag ska vi bara chilla, pussas och ägna oss åt varandra ännu mer :) btw har bara rökt en cigg detta året. Men sjukt sugen nu så!

Jag hoppas de är Erik jag hör i trappan hela tiden men det är det inte ;( åååh han e kärlek jag e kärlek vi är kärlek'! ;*


Nyårsdagen..

FYFAN vad bra det blev! Älskar gårdagen. Vi samlades kl 18 sen festa vi ja jävlar drinkar rätt in i huvet hela kvällen och natten. Vid tjugo i tolv gick vi upp till viskängen och kolla på raketer och träffa allihopa :)

Vi gick upp till oss rätt så fort efter tolvslaget, och då blev det hejdå huvet! Klockan tre (?) gick jag och Erik hem till m&m. Var väl hemma vid fem!

Assså haha så sjuka vi va när vi kom hem, erre skulle koka ägg till oss men sen sket han i det och vi kröp ner. Sen får jag den briljanta idén att vi ska tända lite tomtebloss, i sängen dessutom! Fulla och glada sätter vi oss mitt emot varandra och ser hur det glittrar och sprakar. Erre vill sen tända på resten samtidigt dvs 18st och gör det. Hahahaha shit som det satte fyr. Ramla ner massa glöd i sängen och Erik kasta iväg dem då det blev för varmt att hålla så vårt trägolv är helt bränt ;( ;*

Haha tack som fan alla inblandade <3
Erik du är fan bäääst ;)