Military fitness!

Herrejesuuuus vilken träningsvärk!
Igår efter jobb stack jag och Linnea på utomhusträning. Helt sinnessjukt roligt och hårt som fan. Man fick känna att man levde! Gav verkligen ALLT och det känner jag idag! Kommer lätt bli fler pass för min del. Sjukt skönt att träna utomhus för omväxlingskull :) idag kan jag knappt sätta upp mitt hår, efter all träning för armar och axlar. Kötta kötta kötta!

Jag och babe ligger utslagna i soffan han är sjuk jag är helt slut, puss!


Hahaha!!


Julfeelings!

Imorse vaknade jag och förstod knappt hur jag kommit hem, bra Natalie hahaha!

Käka grillchips till frulle sen åkte vi till Råå och hem till min familj :) var meningen att vi skulle mysa på julskyltningen men när alla gick ner stannade jag och Erik här uppe. Mycket varmare och mysigare, gick igenom en liten bit då dem bor längst ner vid den stora julgranen. Och vi är ju mitt i smeten kan man ju säga huhu..

Har cp ont i nacken och Erik också, mamma har haft det och även min syster.. Undra vad det är för sjukt som går.. Kan knappt röra huvet inte alls kul!

 


Inte påmålad och falsk som andra..

Lördagen är kommen! Ikväll ska vi fira Pesa med middag och trekamp kommer bli riktigt kul :D

Igår var jag och Babe på shoppingrunda och jag blev en vinterjacka rikare och några tusenlappar fattigare. Sen gjorde vi hemmagjord pizza och sen somnade roliga jag!


Älskade torsdag!

Efter jobb fick jag skjuts av krille hem. Sen slängde jag på mig träningskläder och gick med My till actic. Tränade loss sen upp för backen igen och gick och sola med Erik. Nu har vi precis ätit Eriks kycklingsallad mummaaa! Så jävla sjukt gott haha.

Fick väääärldens överraskning idag på jobb då jag kollade vad jag skulle få i lön! Trodde typ 12 000 eftersom jag varit sjuk en massa men över sju tusen mer än jag trodde går verkligeeeen också bra, thumbs up!! :D

Längtar till imorgon! Jag och babe ska shoppa nya saker till hemmet och jag ska definitivt handla hem en massa nya saker till min garderob. Vinterskorna blir mina imorgon som så mycket mer. /Gladtjej_90


Pad Thai!

Dessa dagarna på jobb har gått aaas fort! I måndags packade jag tomtar typ hela dagen och då rusade dagen förbi. I tisdags stod jag med krille hela dagen och planerade om det skulle bli en zombieinvasion vad vi skulle haft med oss och vart vi skulle tagit oss först. Kan avslöja lite, typ våra vapen hade varit ett samurajsvärd, en armborst och ett gevär med kikarsikte + ljuddämpare! Tror vi hade klarat oss på det faktiskt! Vipps så var tisdagen slut. Igår stod jag och Sophie med varandra hela dagen kollade bilder på massa leksaker vi hade när vi var små och prata prata prata så onsdagen sprang iväg den med!

När Catrin släppt av mig efter jobb och jag ska gå in genom porten märker jag att jag glömt mina nycklar och erre är hos tandläkaren! Ringer Elin i panik då det kändes som Antarktis ute men under tiden ringer Erik och säger han e på väg hem! Vi gick och handla mat på nam jai thai och jag käkade pad thai första gången sen Thailand och det smakade bra tro det eller ej! (Sanne äcklade sig med sån mat i Thai därför ingen kunnat käka den efter det tyyp) haha <3 idag är det redan torsdag helt sjukt! Imorgon ska jag och baby käka fondue :D BIG LOVE


Vilka jeeeevla bröst!

Vilken jävla fest det blev asså! Kunde knappt röra sig i lägenheten huhu. Dölyckad fest om ni frågar mig och alla andra också tror jag! :D vi drog ner i stan 00.45 sen hem igen typ dirr..

Imorse gick jag och Anna till Elins jobb på hotel horisont och käka lyxig frulle! Käka som ett svin sen tog jag bussen hem (en hållplats) så jävla fet! Hihihi

Har kollat serier hela dagen och ska fortsätta med det, ligger och har matkoma så jävla äckligt! Tur det är träning imorgon igen ;)


BLONDIE IS BACK!

Nu kör vi fullast vinner annars åker ni ut!
Ska bli skit kul ikväll som jag längtat! Ha en fucked up lördag DET SKA VI! Skååååååål


Godkväll!

Skulle ner och träna med My, men hon fixar naglarna hos ngn sjukt jävla seg brud! Förfan nästan 5 h eller typ kanske mer tillochmed..... Så går hon ut och röker emellan osv, riktigt sickt! Så nu hinner inte jag för jag ska ner till Anna och vill komma hem i tid då jag hade kunnat somna redan nu.

Ligger och längtar tills lördag, vi ska ha inflyttningsfest för våra vänner då :) ska bli så kul att samla alla igen, hemma hos oss dessutom! Har redan ångest över vad jag ska välja att ha på mig.. Orkar inte, jag tänker på det alldeles för länge och för mycket Näst nästa fredag ska jag på afterwork med jobb och då tror jag att jag ska ta med mitt visakort på stan en runda för att handla ngt nytt! Jag vill bara använda mina kläder vid ett tillfälle sen kan dem fara och flyga. Förutom favoriterna såklart.

Har hittat vilka skor jag vill ha i vinter.. Men fan kommer få skit dålig lön men måste ju ha ngt varmt på fötterna hmm ja.. Har måååånga måsten nästa månad fler än jag har råd med skulle jag tro. Pengar är fan allt, iallafall hur jag ser på saker och ting!

Min mobil snea för ett tag sedan skickade samma bilder till Elin från fyra olika nummer. Fick svar från
118800 fast jag inte skickat till dem och sen ngn Elsa som min iPhone förmodligen skickat sms till av sig själv eller ngt annat sjukt!


Fars dag!..

Vi sov ut idag, så himla skönt för mig som brukar vakna as tidigt. Igår spenderade vi dagen tillsammans ensamma vilket var hur mysigt som helst. My kom förbi en halvtimme och vi bokade nästa veckas träning :) sen återgick jag och Erik till varandra <3

Idag har jag varit ute på Råå och firat stig på fars dag, åt kalkon och umgicks. Sen kom Janne och Erik och hämtade mig. Nu kollar vi film och har kikat lite på vad vi kaaaanske ska göra på nyår :) hoppas verkligen att vi hittar ngn bra hytt, jag vill ha med jacuzzi men förmodligen slutsålt så kanske blir vid ett annat tillfälle! Har åkt oslofärjan en gång innan men då var jag typ tre år så minns inte det..

Idag har jag även skänkt min kära pappa en extra tanke och tänt ett ljus för honom <3 hoppas du har det bra, jag saknar dig!


Nov. 10, 2012

Nu har jag nyktrat till..
Efter min träning igår började jag och Erik pimpla vin vilket innebär redan klockan 16. Vi käka pizza jag vila en timme vi duschade och sen gick vi till Thomas en sväng, verkligen roligt! Inte träffat honom på ett halv år typ.

Jag och Erik gick hem till oss när boxen var slut vid tjugo över tolv, natta baby och hämta min plånbok! Sen inom Möller på väg till stan då jag och David skulle ta samma buss :) mötte upp Elin och Emil på PL sen var det fett ös medvetslös.
Lura en tjej att Emil var singel så hon handlade en jäkla massa dricka till honom som sedan jag och Elin tog del av! Jag hade inte velat vakna upp idag med hennes pengaångest. Men vem vet hon kanske är ekonomiskt oberoende. Fast det talade hennes hår om att så var inte fallet!

Klockan fyra kröp jag ner i sängen och skeda med Erik och mina nycklar, fullt påklädd? När jag vaknade imorse märkte jag att jag tappat mitt bankkort! Eller när jag tänker efter så handlade jag en shot och en cider och sen gick jag bara efter jag gav bartendern kortet.. Smart Natalie! Tappade även min älskade halsduk? Buuuu för köpa en ny.


Nov. 09, 2012

Fyfan så fort denna veckan har gått! Jobbade iofs inte måndag tis men ändå!

Igår var en hel dag för mig, åkte hemifrån 06.45 och var hemma 23.20, ja jag säger då det.. Efter jobb åkte jag till min kära frisör och mötte upp Erik. Sen var det dax för mitt hår att genomgå en jäkla massa avfärgning sen toning på det, ska göra det blont igen :D nästa vecka ska vi slänga i slingor också :)

Sen 21.10 var vi på bio med Anna och Niklas och såg taken 2 not so good ettan var bättre puss!


Nov. 04, 2012

Vilken morgon!
Vaknar med rosfeber och en fucking böld i armhålan ööh! Ont gör det också.
Kan inte gå ner på konsum och handla bullar för jag har torkat blod som inte går att skrubba bort i hela huvet, Erik sover annars kunde vi båda gått ner blodiga!

Igår var en riktigt het natt! Fyfan vad bra det var. Jag fick min vampyr för en natt mm ;) så jävla hett!


Vampires..

Nu har vi handlat det sista för kvällens festligheter! Vi kommer vara så jävla heta! Black eyes, fangs osv!!!! Lovely

Klockan sex ska vi hem till Anna och fixa oss sen till Max och Amir :) woopwoop


Nov. 02, 2012

Jag tog ledigt idag, så skönt :) halv nio var jag hos naprapaten sen kom Janne och Erik och hämtade mig så handlade vi toast på donken.

Måste verkligen hitta någon klänning till imorgon då jag och Erik ska va heta fucking vampyrer, kommer leva min dröm för en natt ;) eller ngt!

Usch om en timme ska vi tvätta. Undra vem som pallar det, inte jag iallafall..


Sex..

ALLTSÅ DU E SKIT SEXIG OCH DU E MIN FLICKVÄN!

Ye i know Erik ;) idag fyller erre år btw och vi har det nice, var hos han föräldrar innan och nu är jag erre Anna på GP :) puss