dreaming..

Inatt drömde jag flera sjuka och konstiga drömmar.. Jag drömde bland annat om att jag var i Thailand i en villa i bårslöv. Det bodde massa tigrar i huset som vaktade det jag kom dit för att hämta! Klöste mot mig och röt. Skit läskigt var det och jag blev reven massa gånger :( har ingen aning om va det var jag kom dit för att hämta och heller inte om jag lyckades få med mig det..

Sen drömde jag att vår kronprinsessa födde och att det blev en prins. När jag kommer till jobb inleder chefen morgonen med "Victoria har fött , så om svensk damtidning bestämmer sig för att trycka en extra upplaga får vi ändra om all planering och det kommer bli övertid" men tur i oturen ska dem ej trycka en till tidning denna veckan och vi ska inte jobba över wiihoo, eller? Om ni missat så blev det en prinsessa :)


confused..

Härliga söndag!
Denna dagen började med frukost på sängen. De vill säga lösgodis! Sen åkte jag och madde ut till Ikea för att hämta en hatthylla vi glömde där igår? Haha så sjukt. Vi passade såklart på att kränga en kanelbulle på vägen ut.

Sen har vi det här med parkeringar! Vi promenerar till bilen när vi kommer fram kollar jag på Madde med frågande "vad fan håller du på med öppna bilen det är kallt" blick. Så hör jag bara henne säga - amen förfan natta detta är ju inte min bil! Då har hon alltså stått och försökt öppna denna bil i typ två minuter. Tur ingen såg :D lagom förvirrat!

Nu ska vi käka mat sen ska jag bussa till m&m för bigbrother evening!


naked..

Har legat i badet i ungefär 40 minuter så nu är jag nöjd. Men jag är ännu mer nöjd över att det är fredag :D det är så himla jäkla skönt! & vet ni? jag käkade isglass i plurret, allt för utomlandskänsla!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem från sitt handlande så jag kan få ngn hum om vad vi ska käka idag, ska nämligen snart iväg, så jag får kanske helt enkelt käka på vägen?
Ska bara mysa med michelle idag, matte och riki vad jag vet ska också vara hemma hos m&m idag, så det kommer bli ännu en underbar dag.
Sugen på alkohol, men det blir nog inte mkt av det, iaf inte idag.
BIG LOVE

tagen på nyår, har på mig min julklapp från michelle <3
fyfan vad jag böla när det gick upp för mig vad rasta hade tagit med sig för överraskning till mig.
ingen michelle, men nästan! michelle is here with you baby.

powernap..

roligt att jag vaknade nyss och märkte att jag sovit två och en halv timme om inte mer.
Känner mig som världens sämsta vän som inte kom och hjälpte min vän som flyttar men jag sooooov som ett barn :) haha

Måste berätta en rolig grej som hände efter jag slutat jobba, jag steg av bussen och gena över gräset i vanlig ordning när jag plötsligt känner hur sjukt jävla halt det var. Ett tu tre stod jag på huvet och mina uggs pekade rakt upp till gud. Okej, fallet kanske kändes sjukt mkt mer farligt än vad det var men ääändåå! vad slog jag  i?
JO mitt stackars stackars lilla knä som nästan precis har läkt sedan jag var i thailand... MEEEN det klarade sig från att spricka igen, men ont gjorde det!!

Sitter i min säng  helt odushad, måste verkligen in i duschen innan jag kryper ner.
Imorgon ska jag träffa michelle :)))))))))))) hon är typ bäst i världen, love u hun!

bilden tagen en sjuk kväll på phiphi, miss my paradise so fucking much.

fangbanger..

i wish..

Jag har nyss sett lite avsnitt av vampire diaries som jag missat när jag var i thailand.
OMG bölar i varje avsnitt minst tre ggr typ. så jävla känslig.. Helt sjukt att man kan leva sig in i ngt som "inte finns" enligt många men haha JA jag hoppas fortfarande att jag ska få en vampyr. Jag smälter var gång jag kollar på ett avsnitt av antingen VD eller true blood. Jag vet inte vad det är med vampyrer men jag tycker dem är sjuuuukt sexiga och jag faller pladask för nääästan varenda en. Jag kan knappt bärga mig tills det kommer ett nytt avsnitt, VILL SE DET NUUU.. Men den som väntar på ngt gott väntar aldrig förlänge. Jag skulle sova tidigt idag? så blev det inte. Men lär väl somna rätt snabbt efter the last episode av VD som jag har hemma..
Well, sov gott dröm sött det ska jag OMGOMG!!

think im in love... humm, yes i am!

daddycool..

Funderade på att ändra designen på min blogg men kom snabbt på att jag inte orkade, :D

Sitter och väntar på att VD ska bli klart så jag kan se det, sen ska jag nog sova.
Jag kände hur himla ttrött jag var så fort jag kröp ner i sängen :) men det är skönt med sådana här dagar då man bara chillar efter jobb <3

Idag skulle min kära Pappa fyllt 65 år :) firar hans födelsedag genom att tända ett ljus för honom & skänka honom många fina tankar <3 Hoppas att du har det bra i himmelriket!

daddycool :) <3


getting higher than the empire sate..

thaaaaailandoo baaailandoo

anna gick nyss, vi har kollat mina bilder sedan thai. SJUK RESA :D LOVE IT just wanna go back!!!!!!!!!!!!!! Ni kommer ALDRIG förstå..

Jag tänkte bjuda på ett bildregn, men insåg snabbt att jag var för trött.
Idag slutade jag röka i brist på annat? Ja pengar HAHA
my life sucks right now, jag gillar ingenting typ. Jag hade sådan ångest när jag åkte hem från mitt älskade thailand att det var sjukt. Jag hade såklart saknat massa här hemma, men jag mår inte hundra procent bra när jag är hemma i denna kylan!
Och vilka underbara människor jag träffade i thailand och bali ?? helt sinnes. Inte ens värt att lägga ner möda för att vara i sverige. Jag tycker att så många här hemma är så jäkla stela och spända, men i thailand är allt bra!
Har iaf kommit fram till att australiensare är SJUKT jävla snälla och trevliga och jag gärna flyttar DIT. Jag känner starkt för det iaf.

Nu ska jag ta hand om min nackspärr.
SOV GOTT

rave i skogen på koh pangan, WE R YOUNG!