Vill spy

Träffade Madde efter hermods. Vi åkte hem till henne och hängde :) mår illa av tanken över hur mycket jag har stoppat i mig hos henne.. Somnade på hennes soffan i 40min sen skjutsade hon mig hem!

Imorgon ska jag träffa Sanna och Destan :D och sen ska jag träna så in i helvete!

Varje dag sitter jag och kollar resor till Thailand. Tror ingen vet hur mycket jag vill dit, hur mycket jag behöver det. Jag blir så äcklad över tanken på att jag inte får lämna landet? Om jag varit 25 hade jag fått 20 dagar semester men vi som är under 25 behöver tydligen inte det?När man har akassa får man lov att pausa den om man vill dra utomlands men när man har aktivitetsstöd så får man inte det? Mina dagar på akassan tickar på som vanligt bara att det är försäkringskassan som betalar ut pengar till mig ist för handels när jag stämplar. Fan vad förbannad jag blir! DET ÄR BARA JAG SOM FÖRLORAR PENGAR PÅ ATT ÅKA INGEN ANNAN!
Sjukt sugen på att sjuka mig i 3 veckor eller skita i att jag blir avstängd i 45 dagar..


Oct. 27, 2013

I fredags så drack vi lite på bara rock, jag Erik Anna joi Emil jonte och sen kom Ina och nille också. Slutade med att jag Erik jonte och nille drog ut. Hade riktigt roligt faktiskt sen blev det taxi hem vid 5 med Erik och Tilda sen sov Tilda hos oss :) igår låg vi döda i soffan hela dagen. Jag skulle jobba idag så det var skönt att inte göra någonting :) om ett tag kommer Elin så ska vi se once solsidan och bron! Nu visas sons på tvn och jag ska snart in duschen! :*


Oct. 23, 2013

Igår efter jobb åkte jag och min familj hem till mormor för att fira hennes födelsedag! Jag och Natasha gav henne en leopard pyjamas som hon blev sjukt glad för <3 hon är en av de bästa kvinnorna i mitt liv och jag älskar henne så himla mycket, fina fina mormor ❤

Jag tappade min iPhone i golvet i tvättstugan i måndags och givetvis blev det en spricka i den!! Så jävla störigt. Men jag är ändå stolt över mig själv som har haft denna ett år utan att ta söder den. Fixade iallafall den idag, en på jobbets pojkvän gjorde det! Så skönt att slippa lämna in den och vänta 70år innan man får tillbaka den plus att detta var billigare! Så nu är den hel och fin igen :D

Ligger i soffan och kollar tv och kastar boll med Örjan, grannen under tycker nog inte om det lika mycket som Örjan gör :) Men så länge min bebis är nöjd så!


21 oktober

Igår fick jag min efterlängtade julmust. Typ det godaste man kan dricka efter mjölk!

Erik fick även en tidig födelsedagspresent, en TV-BÄNK! Äntligen säger jag bara. Gjorde hela rummet och snyggt blev det :) längtar tills han får sin andra present också, så vi slipper den nerklottrade kaffekokaren!

Har precis kommit hem från Elin och Emil, kollade walking dead där då vårt internet legat nere hela dagen. Erik har panik nu när inte han kan spela mohahaha


Huvet värker

Satte i nytt hår igår så jag är lite öm i hårbottnen kände jag nu när jag vakna..

Jag har varit ledig hela veckan, men det har faktiskt varit skönt! Sen är det jobb hela helgen, 05.30-13.00!!!! Vet inte hur jag ska komma upp, men det får lösa sig.

Örjan vill att jag ska gå upp, han lägger sig på mitt bröst så jag inte ser ngt annat än honom och pussar mig i hela huvet :) Får väl dra ut med honom sen ska jag slänga in en maskin tvätt!

Gjorde nya naglar i förrgår, så skönt!


Oct. 15, 2013

Ligger i soffan och kollar på Sverige-Tyskland! Helt ok tisdag, det enda som fattas är julmust känner jag?! Sjukt sugen på det! Får väl vänta tills lördag eller ngt. Var och handlade lite mat innan och då hittade jag och Natasha kakor får 0kr sjukt billigt tyckte jag, så blev ett paket!

Nu är det hollywoodfruar, får sappa mellan kanalerna!


Lediga måndag <3

Så himla skönt att vara ledig en måndag :) jag gick upp kvart över tio för att rasta Örjan sen hoppade jag in i duschen. Runt kvart över 12 tog jag bussen som sedan skulle ta mig och My till väla :) handlade en ny kofta, med ett hål i! Så himla kul. Kollade ändå så att det inte var några feta hål.. Sen handlade jag två nya skor! :)

Imorgon ska jag till jobbcoachen om jag inte blir inringd för att jobba! Känns helt ok, sen ska jag och Elin träna efter det! Känns också helt ok att få lön imorgon? Brukar inte ha pengar kvar när jag får nya men nu har jag fett mycket (y) känner mig nästan rik och ekonomisk haha.


Rango

Igår var jag och Erik hos Mitchell och Emelie där även Natasha ilaz och Mikaela var. Vi spelade spel och drack och hade det jätte mysigt :) mös lite med Rango också, deras kameleont. Var inte så kaxig när den fräste åt mig haha. Var hemma halv tre. Sen lekte jag och Erik mästerkockar, macka med bacon blev det hahaha.

Imorse vaknade jag av att hotellet ringde och ville att jag skulle jobba. Men eftersom jag typ var full fortfarande tackade jag nej! Vid halv tolv drog jag och mamma till väla och köpte lite kläder till oss själva och till Destan :) var hos Sanna nu ikväll och firade att han kommit till världen. Finaste lilla plutten ☺

Är så jävla trött nu, inte kunnat somna om efter jobbet ringde så nu ska jag sova!


Ont överallt

Har sån jäkla träningsvärk! Mest i magen och ljumskarna, sjukt jobbigt att resa sig upp från sängen. Måste ut med öjje sen ska jag nog putsa mina fönster. Ser fan inte ut längre.

Erik & Örjan ligger och sover bredvid mig, önskar att jag också kunde sova längre än till halv 9! Beställde nytt hår igår. Förhoppningsvis snyggare färg och bättre fästen. Mina bara kasade av.. Ringar kasar av men fan inte vax. Jag kunde iaf bara dra av allt hår utan ngt medel, skit dåligt! Så håller tummarna på att dessa inte gör samma sak, isåfall har jag för lent hår eller ngt sjukt!


Hela huset står i lågor

Jag och Erik satt och kollade på idol när det plötsligt skriks och bankas i hela trappen. Trodde det var någon full idiot som inte blev insläppt eller ngt liknande. Sen öppnar Erik dörren och då får jag för mig att någon ska in i vår lgh och skada oss och ser bara hur Erik tar upp Örjan och springer in och tar kopplet och skriker DET BRINNER. Då hör jag hur alla gapar det i trappan och bankar på allas dörrar. Jag kutar ut med tshirt och barfota med nycklar i ena handen och mobilen i andra. Sen stod vi där ute i en halvtimme, 40 minuter innan vi kunde gå in igen. Tacka Gud att det inte var så allvarligt och tacka människorna från ett hus mitt emot som märkte detta! Läskigt när det var hos grannarna under oss det brann. Sjukaste är nog att dem var hemma och märkte inget? Tjejen stod och bakade kanelbullar i köket. De sprang också ut sen märkte killen att det var hos dem det brann och sprang upp igen och släckte elden.. Skönt att det såg värre ut än vad det var :) lär inte somna på ett tag! Läste på hd hur fel dem skrivit så Erik ringde dem och gav dem rätt uppgifter ;) duktig!

Nu blir det film! Hej o hå lingontå