Glad pårre

I fredags var vi hos min familj på påskmiddag sprang och leta påskägg och umgicks :) när vi kom hem halv 12 somnade vi direkt. Igår var jag ute och gick med ammie och Elin sen sola.. Kl 4 hämtade Janne oss och vi åkte till Eriks familj på påskmiddag :D

Halv nio stack vi till bussen och hem till Emil och Elin för förfest och mötte upp matte på vägen :) sen blev det vin i hela huvet och en jävla massa pubar :p igår följde jag med Erik hem när han ville hem och kåkå hänka också på, käka en langos halv fyra på natten och nu när jag vaknade har jag fortfarande smaken av den kvar i munnen, kräkas lite öööh!


Slö

Igår var det en händelserik dag!
Började dagen med ett hårt träningspass! Sen storhandla vi och fixa oss sen tog vi båten över till helsingør och satte oss på vafan hette det nu inget spanskt aja minns inte! Drack fyra drinkar sen hoppa vi på båten :) tura lite sen av i Helsingborg och in på gp sen blev det en riktig pubrunda och avslutade det hela på sirocco, dock utan min babe :( han ska alltid åka hem en timme före mig!

Efter att bara ha sovit 3,5 h känns det som det är dax för mig att krypa ner i sängen igen bredvid min älskade saaaamboooho usch lökigt det låter! Har jätte ont under mitt högra öga då jag råkade gå in i ett bord igår, gråter lite! :(

Glad påsk


Pengar rullar in som det ska

Helgen har jag ägnat på ralton. Jobbjobbjobb! Jobba där när jag va 16 så ett tag sedan så att säga.. Men FYFAN vad gött, jobbat 23h på två dygn & några tusenlappar rikare nästa månad :D

Kom hem till en riktigt god middag vilket är priceless en dag som denna. Imorgon ska jag fylla på mina fransar och sen inta gymmet i någon timme, läääängtar!

Ska in i duschen nu sen ska jag fan sova!


Förtjänar det bästa :p

När jag blir sjuk på ett eller annat sätt så är det väääldigt synd om mig! Tycker både jag min mamma och mina vänner :p i torsdags var det VÄLDIGT synd om mig, älskade My kom springandes till mig på sjukan mamma satt med mig där och väntade så hon var säker på att jag skulle bli okej och när jag kom hem kom Elin med choklad <3 så fina så söta så underbara!

Helgen har varit lugn, då jag typ inte får dricka. Alkohol är blodtunnande och det går emot min medicins effekt! Hatar att inte vara helt ok haha suger!! Var i stan med Natasha och min moster igår och fick massa fina saker :D sen kom Elin med en bukett blommor och lördagsgodis ❤ idag har jag hängt med mormor i två timmar sen åkte jag och babe hem till min familj på Råå och käka söndagsmiddag och mös!

Imorgon är det ny vecka, ska hänga på Elin som ska fixa naglar sen ska vi träna. Om jag inte blir inringd på förskolan. Hade varit helt okej!

Nu ska jag tycka mer synd om mig själv! Det bästa är att min mamma tycker lika synd om mig, som jag själv gör ❤


Hinner inte med

Imorgon är det redan torsdag?!

Igår hängde jag med My Madde och JP sen följde My med mig hem. Vi laga mat vek tvätt osv :) My käka en räka för första gången plus en hel torskfile SÅ STOLT VÄN :D <3 sen sov hon hos oss.

Vaknade halv åtta idag, höll My sällskap med en morgoncigg innan hon stack till jobb. Sen kollade jag klart walking dead som jag somnade till igår för att sedan hänga med min goda vän bebyipad i någon timme. Klicka hem massa roliga saker på rean sen mötte jag Elin för att träna en timme :) Efter käka vi frulle och hängde i min soffa och kolla serie.

Nu håller jag och babe kväll puss!


Femton

FYFAN vad vi tryckte i oss en massa igår.. Spyr! Mest var det dricka, jag e så jävla törstig dagen efter!! Jag och Michelle klämde fan en hel kycklingtallrik var??! Aldrig att jag hade fått i mig en hel jävla sån i vanliga fall!

Skönt att jag inte jobbar idag, så jag fick sova ut :) blev inte att vi städade i lördags så det får vi ta tag i idag ;) sen ska jag och Natasha till mormor <3


Så jävla trött!

Vaknade 9 och sen har jag inte somnat om :( dessutom var jag ute så har bara sovit tre timmar!! Synd om mig ääändå haha

Idag ska jag ta det jävligt passivt, inte göra mer än att kränga med min goda kompanjon Michelle :D ha det!


Chillin in my sofa

Vaknade elva idag, så jävla skönt att äntligen få sova längre än åtta haha!

Tolv stack jag och Elin och sola sen tog vi en promenad. Hämtade Elton hos hennes föräldrar sen gick jag hem till mig. Ligger i soffan och chillar senare ska vi dammsuga och umgås me varandra. Hur härlig lördag som helst. Älskar att bara va speciellt med min baby!


9 månader, jag älskar dig!

Gud vad jag älskar min sambo helt jävla underbar är han. Så lycklig med dig älskling!

Fick jobba till 16 idag, nice som fan :) sen har vi bara haft en mysig dag tillsammans. Käkat thaimat umgåtts! Helt enkelt en underbar fredag!

Tycker det är riktigt tråkigt att bleka tänderna då den ska va på i två timmar haha varför jag tycker det är jobbigt vet jag inte då jag inte planerat att äta eller dricka ngt :p störigt bara att ha ngt i flabben typ!

Ska mysa vidare nu med världens bästa pojkvän, du är bäst ❤


Zena

Hette avdelningen jag jobbade på idag, :) blev inringd började halv nio till halv fem :D imorgon är det fredag äntligen uppskattar jag helgen igen när jag jobbat en hel vecka! Känns som det var år sen sist ;p imorgon blir en kort dag, halv nio till halv två. Sen ska jag tvätta lite och sen kanske lite vin på kvällen, får se helt enkelt :)

Snart ska vi göra home made pizza sen nörda skilda världar volym 9.


Dk + jobb

Vi tog båten till Danmark halv tio, satt och drack energidricka på soldäck :D väl i dk tog vi ut pengar och gick fr att köpa skor, men dem var slut :( så blev inga. Hitta ett par andra som var fina, dock inte lika fina som dem andra så jag sket i det! Sen missar vi båten som gick tio minuter förtidigt så vi fick ta sundsbussarna hem!

Följde med Michelle till banken och satt och kolla på när hon gjorde sina naglar. Jobbet ringde så fick hoppa in och jobba 2,5h lagom ;) snart kommer Michelle och vi ska göra kycklingsallad sen ikväll är det efterlyst! :*


Mar. 05, 2013

Trivs som fisken i min mage på förskolan, på den avdelningen jag jobbat på mums säger jag bara :)

Jag och Elin drog ut och pw i det fina vädret innan och nu har jag och babe krängt torsk med grönsaker och världens godaste räk och dillsås a la Natalie! Imorgon ska jag och Michelle till Danmark vilket vi är typ en gång i veckan? Hahaha ska köpa ett par skor billigt billigt plus snygga som fan! Köpte ett par i lördags, de andra är typ samma fast ändå inte :*


Köpa hund?

Vaknade av att förskolan jag var på förra veckan ringde ;D det var bara att klä sig och promenera dit, så kul! Ska jobba imorgon också :)

Efter jobb tränade jag och My, hur gött som helst! Ligger i soffan och kollar Ullared och bleker tänderna nöjd som fan!

Lovade Erik på fyllan att vi ska köpa hund ;p får se om jag måste hålla mitt löfte! Jag älskar hundar, uppväxt med hund hela livet så det är inte det som får mig att tveka. Kan inte skylla på att vi inte har tid heller nu när Erik ska börja jobba hemma ;s jag e så fucking feg, vill inte att den ska dö ifrån mig vilket den kommer göra.. Allt har med mitt tvångsbeteende att göra, hate it! Men blir väl en hund snart vill ju ha en som fan..


Riki fyller 25!!

Igår hade vi överraskningsfest för älskade Riki :) så jävla lyckat! ❤

Så idag mår man som man förtjänar efter en helkväll med sprit i hela huvet! Sen var det efterfest x2 fast jag och babe stack rätt tidigt, skönt ;)

Jag och Michelle ligger döda i min soffa, lär stanna här resten av kvällen!


Femtio nyanser av honom

Får se om den är lika bra som alla säger :) jag gillar inte att läsa men om jag läser är det enbart baserade på en sann historia så ska bli spännande att se vad jag tycker!