Sov gärna bort allt??..

Vaknade för en halvtimme sedan och upptäcker att jag missat mer än halva matchen??? Herregud, hur fan kunde jag somna mitt under en fotbollsmatch? Aja gjort är gjort och nu ligger jag här och är piggare än vanligt vid den här tiden..

Var hos naprapaten idag med min rygg han klämde massera och kikade på mig och vi beställde faktiskt inte någon ny tid, jag har gjort mina övningar på gymmet och det har gett resultat. Skööönt :) skulle ju träffat Madde idag, men hon var för lat för att gå upp för backen och jag hann inte till henne på plantan så vi tar det en annan dag :) My kom hit och vi traska ut i solskenet. Geocaching och vi HITTADE DEN, den där svåra jag snacka om igår! Jag var 100% säker på att den skulle vara på en skylt ngnstans men när My står och lyfter mig så jag kan se upp på skylten cyklar en kille förbi och skriker "den är bakom elskåpet" min första tanke var, var i helvete då har ju kollat fem hundra ggr där, men där var den :D

Gick vägar vi aldrig gått innan, skit kul med upptäcktsfärd och skattjakt, blev iaf en till sen den tredje gav vi upp :p . Blev tacosallad till middag och ingen simning men det tar jag igen imorgon, var helt slut efter jobb jävla ELLE!! Nu ska jag försöka sova!


u fucking GC shit..

Efter jobb träffade jag elin vi tränad sprang och pw sen mage på det niiiiiiice. Sen bjöds det på middag jag och erik stod för indiskt och gästerna var nöjda :D

Försökte hitta en sjuk jävla geocach men det gick inte för alla små ÄCKLIGA spindlar hade vaknat till liv och satt överallt. Den är dessutom AS SVÅR har varit där 3-4 ggr och letat. Men får ge den ett nytt försök imorgon, kan inte sluta nu då jag VET att den finns där baaaah.

Imorgon ska jag träffa madde sen ska jag simma PLUS fotboll på kvällen mmm härliga onsdag. Nu ska jag ägna mig åt lite kvällsunderhållning, shop online here i come.

lediga måndag..

I lördags kom my och madde och käkade middag och vi drack och spelade spel. Madde sov hos oss mysigt :) Och igår kom mamma och dem hem från öland och jag var världens bästa dotter som hade lagat moussaka till hela familjen :) Sen tvättade jag och erik en jävla massa tvätt sen hem till oss och sov. Så skönt att få sova i sin egen säng :D

Nu har Jessica Magnus och Lucas gått dem kom upp på en kaffe :) Jag har dammsugit och nu sitter jag och väntar på my, vi ska ner och träna :) Sen ska jag träffa michelle och sen ska jag storhandla med mamma. Fullspäckad dag, ikväll ska jag bara mysa med Erik som just nu är och jobbar.. Saknar honom lite <3

Vilken fredag!..

Kl 06.45 var min skjuts på plats och vi drog till jobb, inom Statoil och handla cigg.. På jobb satt vi ner hela dagen och packade mascara riktigt skönt :) kl 14.45 kom Madde och hämtade mig och vi drog till Coop handlade goooooodis AS BILLIGT plus lite annat till mig och Erik. Vi ska bo på Råå denna helgen för mamma och de är på öland :)

Madde försökte parkera på stigs plats men det gick inte för sig så hennes bror fick fixa det, hon skulle på middag där sen på kvällen. När Erik kom hem från jobb drog vi ut på en runda med balle sen var det tänkt att vi skulle laga mat osv men vi somnade erre vaknade 21.30 och jag en timme senare :p tig ut balle igen och sen korkade vi upp vinet. Så mysigt det blev ändå två flaskor plus lite cider och nu ligger vi här i sängen och kollar tv. Mycket eld idag, vi var nere och släckte en brasa inne på gården för typ en och en halv timme sedan jävla cp ungar! & innan påjobb började det brinna för ngn inte släckte ciggen, det var där jag satt men krile sa att det likväl kunde vara hans cigg så ingen tog på sig skulden :p :s



Känns konstigt att skriva nu när jag äntligen har naglar igen :) bild kommer imorgon sov gott KYSS!


tisdag typ..

Igår slutade jag tidigare, redan 13 ;D As skönt. Sprang på Elin utanför hennes jobb och vi smed strandplaner.. Lite i två cyklade vi bort till Sophie och hennes pojkvän och sedan vidare mot gröningen. Jag tog årets första dopp med baby och sprang upp igen,. Riktigt kallt men skönt efteråt.
På vägen till gröningen cyklade vi inom olympiashopen för att hämta min och eriks biljett till kvällens match. :)
Det drar i mina nerver men ska lugna dem med lite cider sen tänkte jag :p Fan vad viktigt det är idag kom igen nu HELSINGBORG!

sköna sköna söndag..




Sköna sköna söndag. Snart ska vi gå och käka någonstans, babe vill haket jag vill nada haha PUSS

kräftskiva :D..

Det var roligt igår, riktigt kul! Vi var på plats hos Catrin på adolfsberg halv sju en timme efter utsatt tid, men både jag och babe hade jobbat och fint folk kommer sist :) Vi drack cider i määägder käkade kräftor erik svansen och jag klorna :D och lite chili con carne. Sen efter mat och massa snapsande var det dax för brännboll. Lagen delades upp & spelet började. Jag och erik kom i samma lag så det var ju tur xD ! Inför sista slaget står det 62-61 till Joppes lag(?) tror namnet var så. Erik var tvungen att slå in alla oss som var ute vilket var 3 st plus han själv och det gjorde han så vi vaaaaaaaannn hahaha.

Vi drog oss tillbaka för efterrätt och mer alkohol! Vi gick på rödvinet och jag hade 4 fans också såå söta :D fyra små tjejer som kom hela tiden "Natalie Natalie Natalie Natalie!" Jag visade mina gymnastiska skills och alla stod och gapade och bara "waaaaaooow" så gulliga. Så idag vill nog alla börja på gymnastik ;D Festen dog lite när en tråkiga torr jävla granne hade ringt polisen för att det var för högt ljud???? skämtar dem eller. kl 23 och polisen hittade inte ens till oss.. Dem skämdes tillochmed att säga till att vi var tvugna att däpma oss. De sa i stil med "Sitt ni kvar i tältet om ni vill, det stör inte" så det gjorde vi. Runt tolv drog alla sig inåt i lägenheten. Tror jag och erik var hemma halv ett! skönt med tidig hemgång och det var jävligt välbehövligt.

Nu har jag snart städat hela lägenheten, elin ringde nyss och hojta ngt om stranden och jag ska gå och handla bullar till frulle. Måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän :D <3 PUSS!







lättar mitt samvete..

Ni kommer tycka att jag är störd när ni läser detta men så får det bli..

I tisdags räddade jag en fluga som jag sedan döda.
Och hur kan man då göra det undrar ni? Jo jag hittade en groggyfluga mellan tidningarna som min kollega tänkte döda. Så jag tog ett tuuunt reklamblad och peta upp den på det och bar iväg den till ett öppet fönster. Den såg skit trött ut som att den bara ville sova. Så stod jag resten av dagen och funderade över hur flugor egentligen lever. Om de går i ide typ, missförstå mig rätt men iaf sover på vintern någonstans så kanske jag väckte den där bland tidningarna. Eller om flugor bara lever en dag och att den kände att där mellan tidningarna är en bra plats att dö på.

Ja vafan vet jag. Men så iaf när dagen var slut gick jag fram till den och upptäckte att den var DÖD. Tidigare på dagen hade den lunkat fram och tillbaka men den såg fett seg ut. Jag tror att jag dödade den. Jag tror att flugor går i ide och att jag väckte den och den inte fatta ngt och bara typ dog.. Erik tror den dog av ålder och Sarahs mamma tycker jag ska söka hjälp! Synd om flugan och synd om mig, men nu har jag lättat på mitt samvete iallafall..

gjorde ett kors över bröstet och la rätt den så den har bena ner iaf..

godmorgooon..

Har nyss gått upp och sitter här och gäspar :( Men kan inte sova hela dagen då jag ska jobba imorgon ist för idag! Sen efter både jag och erik slutat ska vi på kräftskiva hos Catrin på mitt jobb spela brännboll och bli fulla naajs :D

Runt tolv kommer Riki för att käka frulle så ska ner på konsum snart och handla nya bullar och lite pålägg sen ska jag ner i stan och handla lila inpackning till mitt hår som typ e rött nu buuhu. Ikväll blir det bara filmkväll jag erik och riki , kanske ngn mer får se! Nu ska jag vara världens bästa flickvän och sätta på kaffe till baby så han vaknar till nytt sådant. Själv ska jag ta mig ett glas multivitamin TJAARÅÅ

true blood, i love u..

måndagar är dagar med blandade känslor..
Jag är alltid så fruktansvärt trött på måndagar men tiden på jobb går fort vilket är jävligt positivt :D Fick skjuts hem så det var niiiiice. True blood stod på menyn efter jobb och en pn på typ 15 minuter.

Anna och Yvonne (annas mamma) var nyss här vilket var mysigt och trevligt :) Skönt att sitta och flabba med människor man tycker om <3 Nu stack babe, han ska ta ut pengar så vi kan gå och köpa lite stuffs till vår tacos vi ska käka snart, sen blir det mys resten av denna måndag!


vår halvfärdiga lilla lila toalett :)

helgen..

Jag gick och jobbade i fredags vilket var givande men sjukt jobbigt :P
På kvällen gick jag erik madde och henke på bio och såg BATMAAAAAAAAN äntligen?!? vet inte hur länge jag har väntat jag var sååå exalterad MEN så händer det som alltid händer när jag har jobbat sen bio på kvällen, JAG SOMNAR! tog nog inte ens 20 minuter sen satt jag där och snarkade mig igenom hela :( Så om ngn av er inte har sett den e jag på ;)

Jobbade lördag, goa pengar tiden gick fort osv. Sen kom mamma och hämtade mig och jag fick världens godaste och efterlängtade frulle bulle :D Sen var det barnpassning på schemat. Tur jag hade erik med mig så jag kunde slumra en kvart till pippi på de sju haven. Jessica körde oss till dalhem och där var det SYYYPPPEE och fullast vinner. JAG TROR JAG VANN i vanlig ordning. Spelade trodde du ja vilket var trevligt blandat med massa skrik från min och erres sida hahahh. Jajajajajajajaaaaa såå dålig förlorare, jag då!

Tänker på er och beklagar sorgen innerligt <3 Vila i frid Gabriel.

sjuk sjukare sjukast..

erik natalie och sanne. Japp det är vi, baby har ont i huvet jag har ett svullet hue hals och nacke (trodde det var halsfluss men som tuuuuur var det inte det) och sanne har öroninflammation :( SYND OM OSS!

Förstod i morse att jag inte kunde jobba så ringde doktorn och kollade halsen men det var bara en FETE förkylning som satt sig där. Sovit hela dagen och kl 18 kollade jag johan och erik på hif, de vann med 3-1 underbaaaaart. Sanne kom med värsta pillerpåsen från kina med massa olika tabletter mot halsont så förhoppningsvis försvinner det så snart som möjligt. :) snart blir det Loka och the dictator. Vila imorgon också sen jobb på fredag & förhoppningsvis lördag. KRYA PÅ OSS!

Malin, min frisör..

Hon får alltid mitt hår EXAKT som jag vill ha det. Så himla underbart och man går aldrig ifrån där missnöjd! Mitt hår betyder mer för mig än mycket här i livet och nu har jag helt plötsligt sjuka färger i det?? jag har haft en miljon olika nyanser av blont men nu RÖTT. Alla möjliga nyanser & rosa för den delen då jag inte var hos frissan i THAI hehe. När jag kom hem var det ljuuuuuuuuuus lila. Men så iaf i förrgår var jag hos frissan och jag ville ha vinrött., mer åt det violetta hållet & det fick jag! Mitt hår är lila men skimrar rött. AS SNYGGT. Färgen utgår snart men i 2 månader till får jag ha håret så här :D Färgen blir inte rättvis på bild den måste upplevas!

sol med grillat eller grillat med sol?..

Fredagen började med jobb som avslutades med tidig hemgång :D Jag och erik har städat lite och imorgon kommer resten av grejerna hit :D Och då blir det ett riktigt hem och jag kan gå loss bland mina kläder som för nuvarande är hemma på råå haha. My och Amanda var här nyss, och jag visade amanda runt! Så roligt med besök haha!

Ikväll ska vi ner till anna och grilla och mysa och dricka liiiite fast innan det blir det en dusch!
PUSS