SAMBOOOOS :D..

Mamma och erik kom och hämtade mig efter jobb så åkte vi och handlade lite mat :) Så nu har vi iaf lite i kylen. I vår lilla mini kyl hahaha. Får snart en ny STOR vanlig kyl + frys av min gudfar :D

Sen kom Natasha och lämnade pengar och även sen Elin :D black business u know! Soft att tjäna lite snabba pengar huehuehue. Halva min familj kom för en stund sedan och lämnade madrasser till oss och mitt täcke och kuddar! Så mysigt att det börjar hända något här :D

Nu sitter Elin och Erik och nördar med sitt muppspel och jag packar mat till imorgon.


Vilken underbar dag det blev trots en MEGA trött och nedstämd natalie! Nu har det ordnat upp sig BIG TIME :D <3


deutschland über alles! ..

kl 0545 igår avgick bussen till tyskland. Förstår inte att vi ens kom upp men det löste vi haha.
Handlade hem lite av varje, AS TUNGT att bära upp skiten till 5 våningen !!
Efter tyskland åkte vi hem till Sanne som stod för förfest, där folk från hardstyleresorna var! AS KUL att träffa dem igen verkligen! :D  Sen bra det av mot staden och mötte upp rasta max och matte och vi drog till hampan. Fångade upp jonte på vägen också! Efter hampan gick vi till PL var där inne i typ 10 sek sen fylle käk på TVÅ ställen paallaaaaaaaaaaa?!!?! Sen hem och sov! chill dag igår faktiskt, men var mäktigt trött efter tyskland!

Ska glo revenge nu och hoppas att sanne snart vill kränga & erik vakna?! PUSS iaf

BABEEESSS






blandade känslor..

torsdag morgon och jag är typ bakis(?) ska snart gå ner köpa lite coca cola och ngt att käka. Liger måste ha mat men jag vet inte vad han vill ha till middag?? jag har aldrig handlat kattmat innan, men måste typ göra det nu. Han är ju så hungrig så han snart hoppar ut genom runtan och då blir nog chloe ledsen..

FYFAN idag natt blöäööö ska mina underbara älsklingar dra till LA och jag kommer sakna dem sååå mkt. Måste skriva vars ett brev till dem, undra om dem har brevpapper på konsum? förmodligen inte..
Usch, det är jobbigt att säga hejdå till ngn man tyckker om.. men vi kommer ju ses igen, det är det som är huvudsaken. OCH vi hade en FET fest igår som jag kommer bära med mig ett tag ;) Har typ inte fattat det helt ännu. men det kommer komma när jag minst anar det. Ikväll blir det tufft och inatt ska jag vinka av älskade chloe och älskade kelly. ;S inte alls kkuuuuulll... LOVE UUUU BABES! GONNA MISS UUUUUUU SOO  FUCKING MUCH :( <3 PUSS


Massa liger inget chloe kelly,. CP dATAA..  kommer sen!

sköna måndag..

Fyfan vad god mat vi grilla i lördags, fläskytterfile och flintastek! Till det hade vi ris kokta grönsaker kroketter bearniesås sallad fetaost blablanlabalbaa- haha allllllt :D super gott & bra grillat matte!!!
Vi skulle bada bubbelpool men vi hade för lite vatten i den för den skulle bli varm så det blev inget med det. Efter maten satte vi oss och babblade i några timmar i uterummet, jag fightades med pappalångbens och viftade till en tre gånger så den fick hjärnskakning, oooops!
Sen blev det mys i soffan. Frulle på det? klaaart, kl 11 var det frulle och mys sen hem till helsingborg igen, städa kevins toa tjäna lite pengar, det behövdes!  MYSIG lördag och fett med chill enligt mig.

Idag har jag varit hos doktorn efter jobb och checkat ryggen.. Fick veta att jag typ har SKIT mycket kramp i mina muskler och ska dit om en vecka igen.. Hoppas jag snart blir av med min jäääävla värk! Har precis kommit hem till erik efter ett besök hos natasha :) Känner mig lite seg i ryggen efter allt klämmande men det blir väl att vi pw en runda sen kan jag tänka mig.


Jag och storebror <3


The dinner is served


gymnastik i billeberga!


mys liger :)

lördag morgon..

Fick sluta tidigare igår redan 11.30 så jävla skönt! Så vi åkte till min bror så vi var där redan kl 4 dela pizza och chilla, sen trillade det in folk under kvällens gång. Jag blkev full som en kastrull , kl 12 (?) åkte vi till stan och in på pl13. Gick ett varv i alla barer sen bussen hem halv tre. Kul full och trevlig kväll! Kanske för full för mitt eget bästa, ville inte ens ha en drink ute då är det ngt som inte stämmer? haha

Babe kom nyss upp med mat och ikväll ska vi grilla, bada i bubblor och mysa med Matte och Michelle ute på landet. :D

äckligt söt..

HELT JÄVLA SJUKT SÅ SÖT! Kolla underläppen?! nåååååååååååååhhhhhh ..
Blir helt till mig, kom hem till erik igår och visade vad jag ville ha som husdjur men han blev inte lika exalterad! Får väl tjaaaaaaaaaaaata mer :D fyfan vill bara klämma ihjäl den och bita den i trynet! Pussa den så den typ inte får luft eller ngt annat sjukt .. hahahah så stöööööört detta låter men ja ni fattar att jag inte vill ta död på den.. NÖFF

efter regn kommer mer regn..

Ikväll kommer mamma stig (nicole och benjamin?) hit för att se hur lägenheten ser ut, ska bli roligt faktiskt. Men tills dess ska jag och erik bara chilla kolla mordkommissionen och kanske koka lite borccoli :)
Imorgon står min bror för fest som ska bli kul och öööös som fan!

vi ska bara måla dörrarna vita :)


så jävla söööt

Kyligt..

Känns som höst idag, kan vara för jag är så seg att det känns cp kallt ute men förmodligen är det cp kallt .. Önskar det var sooool så jag kan få uppleva sommar igen. Känns som det alltid kommer vara sånt här väder och kyligare då ju. Och aaaaldrig mer bli fint väder iallafall inte i Sverige.. Blöö

Får snart dra till värmen igen känner jag & det gör baby med!
Ikväll ska vi hem till Elin och Emil för middag och sen blir det fotboll,
The New Saints tar emot Helsingborgs IF! HIFs första kvalmatch i Champions league 2012. :)

mysig helg med min fina pojkvän & fina vänner..

I fredags var vädret lite halvdant men vi bestämde oss ändå för att gå och lyssna på melissa horn i kärnaparken. Jag och erik bussade in till stan vid sex tiden, drog inom matte och michelle satt och mös på deras ballkong innan kevin kom nedanför och det var dax att kila. Vi käkade flerre med potatissallad och mös i solnedgången, fast kärnan var ivägen :) runt halv elva åkte jag och erik hem till mig tog ut balle på en promenad sedan tillbaka till stan och upp till max och amir. Kvällen avrundades hemma hos kevin i väntan på bussen.
Efter drygt 3,5 h sömn ringde klockORNA och väckte oss, men vi gick inte upp för det. När Ida ringde och sa hon var utanför om fem minuter blev det fanimig spring i bena. Hoppade in i en skåpbil och drog till landskrona. Där var det paddeltävling för fulla muggar. Min bror och hans vänner hade anmält sig, sorgligt nog kom dem sist men dem vann iaf på att dricka flest öl! Det blev en trevlig utflykt om inget annat. :) Efter tävlingen droppade dem mig och erre på råå och vi väntade in middag, sen kröp vi ner i sängen och stanna där resten av lördagen. Som Erik sa räcker man är med någon man tycker om så är det skitsamma vad man gör så länge man har varandraoch det vet vi alla att det stämmer. :)

Igår var jag Erik mamma och Stig ute på ekebymöbelaffär och kikade på sängen jag och erik ska ha :D sååå fin. fast måste erkänna att jag har lite beslutsångest nu när jag sett andra sängar och provat madrasser osv, men det är inget konstigt när det gäller mig!

Hade en jättehärlig helg tillsammans med människor jag tycker om!

bildregn från helgen..











Denna eviga väntan..

Äntligen gick gårdagens inlägg att publiceras!

Dagen började med att Erik ringde och väckte mig. Jag hoppade in i duschen käka ett ägg och gick en runda med balle sen tog jag bussen till sjukan. Såååå mysigt att träffa honom och såå tomt det var utan honom i natt?? Vi mös kolla solsidan och pratade. <3

Kl 15 tog jag bussen hem för att promenera med balthazar och umgås med honom ett tag :) efter det kom Johan och hämta mig så åkte vi hem till honom för att gå ut med Viggo. Sen blev det Barfota för hela slanten. Käkade skit god mat, så himla mysigt med mat i solen och att det ligger på stranden gör det hela mycket mycket mysigare och trevligare. Söndagsmys med fyra av mina favorit killar, kan det bli bättre? :D

Nu står Johan och planterar rosmarin, jag ligger och skedar med Viggo i soffan och väntar på att Erik ska ringa och säga att han har vaknat efter operationen..


Mår illa..

Sjukhuset luktar desinfektionsmedel och det är väl ok, men känslan jag får så fort jag går in på ett sjukhus är hemsk! Vet inte egentligen varför jag känner som jag gör när jag är här men det är ngt som inte klickar med mig och lasarett! Mår illa ont i alla leder yrsel och utmattad, nog skönt.. Väntar på att kirurgerna ska ta hand om baby och jag ska kila vidare. Snart sover han och jag är fett sugen på det jag med!


Attention whore..

Idag flyttade jag och Erik hem till mig en vecka :) ska passa balle och bara chilla!

Imorgon ska jag till Köpenhamn på 130 års fest, ska bli skoj som faaaaaen, erre får vara på sjukan och operera tassen! Stackars buuhu.

Nu ligger vi och degar i soffan har käkat kyckling pasta och gorgonzola sås som smakade ok enligt mig & enligt erre "skit gott" hmmm....

Balle är uttråkad springer runt och letar efter något att ta för att få vår uppmärksamhet.. Fast vi har gett honom det sen vi kom hit tyyp!