pärlemo..


Nya nails, eller nya & nya men hyffsat. AS läckra tycker jag. Dock är inte bilden rättvis och det suger.
Dem har typ allt, glitter paljetter pärlemostenar vita dekorationsstreck ;D aah, love them.

emotional..

Jag har panik. Verkligen, jag brukar aldrig ha ångest över ngt som har med pengar att göra men NU har jag det, :/ inte alls kul.

Efter jobb åkte jag hem och slängde mig på sängen. Det tog inte många minuter innan jag sov. SKÖNT.
Jag ställde kloclan på 1800 men vaknade 1930, att jag inte ens vaknar av min förbannade väckarklocka är för mig ett under ;b

Då iaf gick jag upp och slängde i mig två toasts och ett glas oboy :) sedan in i bingen igen.
Jag är tillochmed så äcklig att jag inte ens har duschat än. MEN det ska jag när jag är klar vid datis när det nu blir.

Sitter och försöker finna ro till att utföra lite stuffs i engelskan men jag kommer typ ingen vart. Jag har gjort mitt lilla prov men jag har en novell jag ska skriva men jag PALLAR INTE jag är sååååå trött.

Vetni? jag är det tröttaste människan jag känner och som många andra också känner ;p haha, jag fattar inte det? HELT sjukt att jag liksom typ aldrig är pigg. Det är mycket sällan. Jag har börjat fundera på att uppsöka läkare för jag tror att det är så illa. Tror att läkaren får skriva ut ngt till mig som man blir pigg av, vad det skulle vara har jag ingen aning om. Inte nog med att jag är trött jag tröttar ut alla runt omkring mig med mitt tjat om att jag är trött. Jag själv hatar folk som tjatar men ändå tjatar jag mest? haha.

Nu får jag sätta fart måste laga mat tills imorgon och äta lite glass sen måste jag sova också haha.
Bjuder på en bild som är tagen innan måndagsklubben för 2 veckor sedan ;D

Not drunk, but not OK som mitt linne från fullmoon skulle säga.
BUCKEEET <3<3


bluppblupp..

Tänkte faktiskt visa bluppblupp för er, men balthazar har väl burit iväg med honom ngn stans. Ni får se honom en annan dag helt enkelt.

Mitt senaste inlägg? var jag trött då eller.. HAHA Jag läste igenom det nu, minns inte ens att jag har skrivit. Jag måste ha halvsovit eller ngt. Tänkte bara "hur full var jag när jag skrev detta?!" hur kan man glömma att skriva klart en mening? Som denna raden "har en väldigt konstig känsla imorgon" hahahahah alltså ´jag dör av skratt..

Idag har jag varit typ mega duktig. Eller iaf lite. Jag steg upp kl 0545 och gjorde gröt som blev helt misslyckad först. Hur fan kan man misslyckas med havregrynsgröt? havre + vatten. Men den blev som den skulle efter lite krig i köket. Sedan missade jag bussen till jobbet FAIL. Jag har jobbat idag och igår och jag har missat bussen BÅDA dagarna.. Jag måste verkligen lära mig att gå ut till bussen 0620 och inte 0627/28 då bussen går 28 OCH den inte går efter min klockan och alltid är TIDIG på morgonen, jag vet det nu så varför inte bara vara ì tid? tacka fan för snäll jobbkompis som kom och hämtade mig :)

Iaf började 0700 och slutade 2000 puuh, riktigt jobbigt då det är 35 grader varmt inne på jobb MINST och ingen luft överhuvudtagen plus att vi körde ELLE mat&vin eller interiör minns ej haha och ELLE lösnr i samma förpackning, ni kan tro att det är tungt. Min snälla mamma kom och hämtade mig på jobb så jag slapp ta bussen hem helt lortig. Nu har jag iaf käkat duschat pluggat mingalt med min iphone med både den ena och den andra.

Imorgon blir det en mysig dag tillsammans med bästa my. Vi ska ut och PW och förhoppningsvis grilla hemma hos henne. Måste verkligen göra två uppgifter i engelskan också. Men jag har ingen ork, iaf inte idag.

Resultatet efter en svettig varm dag på jobbet blandat med allt damm.
fett skitig mage efter alla 13 h wörking, usch! gillas inte.