lovegame..

GODMORGON ALLA GLADA!
29.2 grader i skuggan HELT JÄVLA UNDERBART! Det kan dock regna i morgon när jag ska tillbaka till bertex och jobba! ;O

Jag vaknade 0800 men jag har inte orkat käka frulle ännu, fast min mage bara skriker efter ett ägg med aromat på MUMS!
Idag blir det playan för hela slanten om Sanja kan vakna någon gång ;b Vi ska förmodligen sola&bada tillsammans. Annars får jag helt enkelt bara svira om i sällskapet, så det löser sig :)

Nu är lafamilia i spain så jag & Balle bara myser heeeeela tiden ;)
I torsdags var jag med Anna! Vi skulle grilla lite men eftersom vädret var lite halvkass grillade vi i mitt kök ist, kyckling & potatissallad :) Vi drack lite vin och mös.
I fredags åkte jag hem till Sarah & sedan kom även Cindy :) Vi drack lite sedan åkte vi hem till mig och gick ut med Balle och förfestade. Anna kom också så vi satt ute på balkongen då det var ALLDELES för varmt in el lgh!!
Runt tolv gick dem andra ut, men inte jag! Tyckte att det var synd att lämna Balle själv så många timmar då han redan hade varit ensam hemma massvis med timmar när jag jobbade!
& igår visste jag inte vad jag skulle hitta på då det blev ändrade plans mitt i allt., Men jag & Sanja beslöt oss för att dricka lite hos mig innan. Vid tio kom Pillan och hämtade oss och körde oss till hennes föräldrar där det var lite släktingar osv! Sedan fick vi skjuts till stan vid 12 i think! jag movade in på hampan och träffade lite människor för att sedan ta mig till Teleg en snabb runda till Mogwai också sedan him i bingen!

Idag lär det bli lugnt, lite fotboll & stranden annars NOTHING!
Ha en underbar solig dag idag :)