I just want you to know who I am..


Amanda&Natalie


Natalie&Sanna

tropisk sommar..

Sådär ja..
Nu har man hunnit med Lund också känns helt ok! :D
& nu börjar man bli fett hungrig tur min mutti är på citygross och införskaffar något mättande ;p 
När jag satt på läktaren i Lund fick jag onda känningar i min lilla fot :( mega ont måste överansträngt den. Men det krävs inte mycke för att jag ska få ont i min fosse.. Så jävla trött på det bara.. Är djävulskt trött så ska nog lägga mig till ro snart.
Tänkte börja äta nyttigt imorgon, men vi får se hur det blir med det.. Får nog vänta tills min lön rullar in på kortet! dvs i övermorgon :D Och med det sagt säger jag adjö!

mitt bud..

pi usch blä blö ÖH iiiiiiiii och allt vad det heter. HEJ! :D

Vilken jävla kväll igår alltså :D Melike ! Jag och Anna tog en tura klockan åtta och drack ööööl :) Sedan begav vi oss till anna och hängde hemma hos henne. Kelly kom också och vi blev berusade ;D Älskar fyllan på Dagens(vin&sprite)! Mjaaou drog ner till Hampan och sedan stack vi till Pascha! när vi tagit stämpel begav vi oss till Bakom och dansade! Pendlade där emellan :)

En runda man sent kommer glömma.. Det var sååå himla roligt!
Jag sa att nästa som hälsar på mig ska jag säga, Hej ditt jävla ogräs! Sagt&gjort när vi närmar oss Pascha kommer där en glad man med ett stort leende och säger HEEEEEEEEEJ! Och jag då, Hej ditt jävla ogräs! Då visar det sig att det är en väldigt bra väns pappa! :D hahaha. Som jag skrattade dog nästan.. Fyfan!

Kom nyss på en fantastisk rolig sak, stötte på en man mellan Bakom och Pascha. Han gav mig nya testamentet vilken jag hade kvar i min väska nu såg jag! Han stod utanför Pascha och BAD FÖR MIG! " Tack jesus för att du har format Natalie så som hon är i dag hon bryr sig verkligen om livet och du har ändrat hennes syn på livet i jesu namn osv" VA?! HAHAHAAHAHAHAHA, jaja. Okej ingen har bett för mig innan, iallafall inte i min närhet Alltså fan vad sjukt! HAHAHAAHHAAHAHAHHAH jag dör nästan! :D

Jaha, nu ska jag snart till Lund min lillasyster spelar fotboll där idag! =) Helsingborgs IF spelar också idag KOM IGEN! Neh nu skiter jag i detta ha det gött!

För två veckor sedan på Docken!

error..

Tjena! :D Det var ett tag sedan men jag har  varit helt slut så jag har inte velat eller orkat skriva här. ;b Men nu gör jag det igen ;)

Just nu sitter jag hemma hos min finavän Sara Persson även kallad Pesa =) Jag är hemma hos henne för att hämta några skor som jag ska köpa av henne.. ninini!

Jaha igår var jag på bio med Pesa, Kajsa, Emma & Idha vi kollade på Sommaren med Göran! FYFAN vad den var rolig jag dog nästan.. Ni som har underskattat denna movie FuckEr! :D Nej men herregud riktigt mycket min humor. Kunde fan inte blivit bättra! YIHA! :D Jag bara älskar den och den ska hem till mitt lilla radhus fort som fan!

Idag blir det Pascha med Anna och säkert fler där till :) Nu ska jag logga ut! Hörs sen Puss&Kram

arbetsfri..

Tjollahopp!

Idag vaknade jag klockan sex och missade min buss till jobb. Så min kära moder fick ta saken i egna händer och skjutsa mig dit =) <3
Jobbade till kvart i 10 sen fanns det inte någonting kvar så vi fick gå hem :) Så nu sitter jag inne i lille Lucas rum och skriver och nyss sett våra bästa år! Ska följa med Jessica och Lucas hem till Jenny och fika lite. Sedan får jag se vad som händer! Hörs&ses

bädden..

Fy på mig som fortfarande envisas om att jag ska sitta uppe fast jag snart ska upp igen. Usch så hungrig jag börjar bli, det är det värsta när man ska sova.. Så jag längtar tills jag ska komma upp igen och kränga en macka och ett ägg, jätte sugen på ägg, :D MUMMA! 
Nej nu är det fanimej läggdax. pussochkram

alright..

nu har jag snarkat i drygt en timme och jag blev väldigt mycket piggare ;D Kankse inte så jävla bra med tanke på att jag ska jobba imorgon, men skit i det :)

USCH jag vill verkligen inte upp och jobba. Jag hade gärna sett att jag ligger på stranden med en solero shots glass och njuter :) Men det kommer inte hända, dels för att de inte har soleroshotsglassen mer och för jag jobbar nanananan. it sucks!

Nu vet jag varför jag är sugen på massa skit hela tiden?! JAG HAR INTE TAGIT ETT ENDA BLOSS ffs!
Kankse dax att sluta tänker ni, men jag brukar typ inte kunna röka dagen efter jag har festat. sådeså!   


                             
                     

so sick..

fyfan, nu har jag suttit här i flera timmar med min jävla design. Så det får se ut såhär, jag orkar verkligen inte pyssla med detta mer.. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Jag är riktigt rastlös och det är fett jobbigt. Får ta och sova en timme.. Tillbaka på Bertex imorgon, MJAAAAAOU! Inte alls sugen på det, men det är massvis pengar. Eller ja, det kan ju diskuteras ;) Puuuuuuuuuh nu ska jag sluta mina ögon ett tag =) Vi hörs..

cast no shadows..

Är det för mycket begärt att bli omtyckt för den man själv är.. ?

i min fantasi..

tjabba! Jag hade sjukt roligt igår, riktigt lyckad kväll. Jag begav mig till anna åtta på kvällen och vi satt på hennes balkong och pimplade =) Banne var också med och halsade ;) lyssnade på gamla goa låtar som tex, freestyle; I MIN FANTASI, RULLAR VI RUNT BLAND MJUKA KUDDAR! (8) fem i halv tolv åkte vi till elstada och slängde oss på Docken =) det var riktigt trevligt.. jag och anna fick varsin krans också, som ligger kvar i min väska :) vi drog vidare till hampaviljongen efter det att vi hade lämnat Johan, Ida & resten. Anna var tvungen att dra till Pascha innan mig. Jag stannade kvar på Hampan med några jag kände. Sedan möttes vi upp utanför seveneleven ungefär, för att sedan gå mot Pascha. Väl inne handlade vi varsin drink 29;an i baren & dansade.. Det är veldans trevligt och hyffsat med folk. vi tog massvis med bilder som jag måste be Anna skicka :) Mjaaaou, efter Pascha drog vi till Amadeus där min broder och hans fjälla var. Vi åkte till Elineberg och sov. Utan Anna :( Det var heltklart den roligaste kvällen på väldigt länge så perfekt liksom. Jag älskar när man är nöjd! Nu ska jag checka tv, HIF today! KOM IGEN! / anushejs <3

pommes..

usch fyfan vad varmt det är men jag ska inte klaga =) jag älskar varmen. nu har jag gjort vid mig och ska käka litta mat, sedan bär det av mot tågaborg och hem till Anna :D Sedan får jag se var jag ska.. Hampaviljongen kanske :)

Party like a rockstar!
/Anushejs!

 

last night..

Tjabba! Igår tog jag bussen in till staden 00.10 och mötte upp min broder och hans vän ricky, besökte några ställen och sedan him igen :) 

Idag vaknade jag klockan 10 och mamma hade gjort en veldans god frulle :) Jag och min lillasyster Nicole tog våra cyklar och trampade ner på råå. My kom och vi mös ordentligt tills mullret kom då cyklade vi hem igen..Inom Jerre och Mange och snuttade lite med Lucas och nu sitter jag här nyduschad och försöker komma på något jag vill och ska ha på mig. Är riktigt sugen på klänning, men jag vet inte vilken?! Sedan sitter jag och funderar om jag ska sätta i mitt löshår. Får se hur jag gör med mig själv =) Klockan åtta ska jag vara på plats på Annas balkong ;D MJAAAAAAAAAOU! Stackars Banne som får stå ut med Oss :) Nehe måste sätta igång att piffa upp mig. HAVE IT! /Anushejs


tvåsekundersreglen..

guuuuud jag är verkligen trött idag. Trött på en massa saker. TYP att vara mätt är sjukt jobbigt. usch, ogillar det skarpt.
nanan, jag har faktiskt börjat umgås med min sötasnällaanna :D Och jag måste säga att det är TOPPEN! Vi förstår varandra precis ( fast kanske inte precis förstår ) men vi förstår varandra att vi mår som vi gör & det gillar jag :D
Det känns skönt att hon har stora öron ( lovar jag tycker inte att de är stora ) som kan ta in allt jag har på hjärtat! Hon är skojig och busig men tillsammans är vi fest! :D liksom grädden på moset. melovesyouanni! jag vet att du vet att jag gör det =) <3

nu tror jag att mamma står och galer om att det är match utanför. Måste hjälpa mitt team att vinna! :D SEYAH / anushejs


Kommer du ihåg? =)

Hot summer..




Natalie & Mys mysiga dag ;











Me loves you <3




it's friday..

Hejsan! Idag är det fredag och det blir nog lugnapuckar!
Det blev ju utgång igår melike... Började dagen med att jag vaknade upp hos Madelene och vi drack en kopp =) Sedan begav vi oss till elstada där Mysan väntade. Vi som många andra hamnade på hamnpaviljongenm där dracks det en cider.. melike ännu mer ;)
Efter lite tradande och travande hoppade jag och my på acelink satte oss uppe på däck och njöööööööt MUMMA!

Hoppade av båten och promonerade in i en av de små spritaffärer som ligger ungefär med en meters mellanrum på Helsningörs gator!

Sedan satte vi oss på en trapp och drack, det var sååå härligt :) kvällen fortsatte tillsammans med Kajjan, på Viva. en flaska husets röda sedan var vi formade! Begav oss till SS Swea för att ta emot stämplen där det står ( makulerad ) och sedan vipps var vi på hampan igen =D & som ni sääkert förstår hamnade vi på Swea tillslut där jag avslutade denna mycket trevliga dag/kväll!

IDAG mina vänner blev jag brutalt biten av en JÄVLA nyckelpiga! Jag visste att de kunde bitas, men inte fan skulle dem bita mig?! JODÅ, sagt&gjort. Sitter och väntar på bussen och försöker verkligen hålla koll på alla de där flygande objekten i luften när jag plötsligt känner några små stick på min högra skuldra! Vad kan detta vara? Jo, då sitter alltså nyckelpigan på mig (vilken jag redan då tycker är jävligt äckligt) och mumsar på mitt skinn?! AJAJAJ, det gjorde faktiskt fruktansvärt ont! usch synd om mig!

Snart blir det tacos hemma hos oss =) Sedan blir det kubb&dricka utanför mitt lilla hus. kankse utgång kankse ingång?! vem vet! CIAO! / anushejs


nyckelpigor?! ..

vadfan är detta nu ? det kryllar av dem på helsingborgsgator och det verkar bara som det är jag som ogillar dessa kryp!? .. Att ha dem runt sig i de mängder är faktiskt obehagligt. jag springer runder och viftar och har mig medans andra verkar tycka det är hur lugnt som helst att de pissar på en.. USCH FY ÖH jag tycker inte om dem för fem öre. OCH jag hoppas de tar sitt förnuft till fånga och ger sig av =)
läste nyss en artikel på helsingborgsdagblad om just detta och hittade ett par intressanta meningar; 

Nyckelpigor kan leva länge, rent av övervintra om de håller sig på ett område.
- Men så länge de flyger lever de farligt och dör.

Innan dess kan de ge sig på att bita folk.
- Det händer om de har brist på vatten och blir törstiga.


Ja de bits!!! OMG!

Ett annat djur som det kryllar av är blomsterflugor, men de bara stannar upp och tittar på en,. Det kan jag däremot leva med! / Anushejs