Dec. 31, 2012

Nu är vi äntligen färdighandlade för ikväll! Kör vi en film innan det blir kaos i vår lägenhet! GOTT NYTT ÅR puss!


Dec. 29, 2012 Min namnsdag

Kvinnonamnet Natalie eller Nathalie är liksom Natalia bildat av det latinska uttrycket dies natalis som betyder "födelsedag" och syftar på Jesu födelsedag, dvs juldagen. Just so u know ;)

Tack för alla fina gratulationer på min namnsdag ;) <3 puss på er!


Dec. 29, 2012

Tjaaaa!
Har verkligen inte känt för att skriva något fast det har hänt mycket!

22/12 var jag och baby hos e&e och söp och spela spel, blev fulla som fan sen hem och la oss ;)

På lille jul fyller jerre år, så var där och firade henne käka julmat sen kom Erik och Janne och hämta mig. Jag klädde granen jävla cpljusslinga.. Men tillslut fick jag rätt på skiten. Packa in julklappar och skrev rim!

Kunde struntat i ljusslingan i granen för på julaftonsmorgon funkade den ändå inte!!!(!!). Johan och Ida kom och hämtade oss kl 09 för att dra ut på Råå och käka julfrulle. Vi kollade film och mös sen åkte Erik hem till sin familj!
Sen drog julafton igång, fan vad jag älskar det.. Sitta och sjunga till Kalle anka käka mat, blev kalkon (Ingen blev gladare än mig då jag knappt äter julmat). Sen kommer tomten och Lucas springer runt gladast i världen ❤
Baby kom till oss vid 21.30 igen sen åkte vi hem fem över elva med bussen... Segt men Erik fick bära min säck med julklappar hem :D

På juldagen bar det hem till Eriks familj för julmat sen åkte vi på linneas inflyttningsfest i Annas lgh haha festa loss och var hemma halv fem. :)

Sen har jag jobbat torsdag fredag SJUUKT JOBBIGT! Igår var Nicole här och käka tacos och snart ska jag och My iväg och handla till nyår!! Tjöss


Dec. 21, 2012

Still alive!

Skickade mass sms till mina vänner och familj igår innan jag skulle sova. Men det verkar som vi klarar oss från en undergång idag..
Fick sluta tidigare idag :D så jävla underbart speciellt när man ska vara ledig en massa dagar nu :) jag åkte iallafall hem och byta om och hämta
Erik sen blev det väla i tre timmar. Handla julklappar ALLTID sista minuten.. Blev inte som jag ville, att jag skulle handla dem för två månader sen. Men det visste jag redan ;) handla ett par byxor och två par shoes till mig själv också!

Kom hem från Natasha för en timme sen, vi har gjort ännu mer julgodis så nu räcker det nog till alla på julafton :) imorgon ska jag till min frisör igen för ögonbrynsfixning. Godkväll


Dec. 20, 2012

Sitter och fixar frillan hos min underbara frisör Malin :) Elin är också här, borde gå hit tillsammans oftare!


Fryser så det gör ont i kroppen..

Köpte julgran innan :) så himla fin! Men har inte klätt den ännu, så ser lite tom ut :p sen blev det även donken till middag!

Ligger och drar mig i soffan orkar inte duscha, men måste.. Har redan sovit två timmar så lika bra att göra det nu så slipper jag göra det imorgonbitti.
Imorgon ska jag äntligen till frissan igen! Som jag har längtat, ljusa upp utväxten och lägga i askfärgade toner :D Elin ska också dit imorgon så hon lär hålla mig sällskap ett tag där iallafall :D <3


Dec. 18, 2012

Fy vad jag längtar till fredag, Money money money!!!!!!! Haha men jorden kanske går under? Sen ledig till torsdag veckan efter LOVELY!! Erik och jag ska på bio på fredag och se berättelsen om Pi tror vi iallafall :)

Sov som en stock innan, så JÄVLA skönt att sova efter jobb, priceless!
Ska duscha nu sen lär väl jag somna igen! Tjöss!


Afterski!

Vid sju igår gick jag och erre till m&m för fest! Hade riktigt roligt full fullare fullast! Var i stan tjugo över två? Lönt!
Drack en cider sen tog vi bussen hem igen..

Nu ligger vi och vaknar till liv i soffan med dexter på tvn, senare ska jag och natasha baka julgodis och ikväll blir det bara chill med min babe :)


Dec. 15, 2012

Asså hahahah! Detta händer mig minst en gång i veckan eller iallafall varannan gång jag ska söka på min mamma på facebook så skriver jag "mamma" och jag vet att många kan känna igen sig! Att jag aldrig lär mig, känns som man dumförklarar sig själv varje gång också!

Mamma ❤


Temafest..

Godmorgon!
Igår chilla vi hela dagen ;) My kom vid sju med godis n stuff sen drog vi till donken. Tänk att vi valde det framför fläskfilen vi hade i kylen, men ingen palla laga.. Ibland får man vara lat och fet! Vi såg atm en riktigt b film sen Dexter efter det :)

Idag ska vi kolla på Nicole som spelar hm cupen och ikväll blir det fest med tema afterski!! :D big love

Bilden e sen lucia, så mysigt att komma sju på morgonen till jobb så e det helt mörkt och uppdukat på detta viset :) borde vara släckt varje morgon lovely!


12-12-12 (!!!!)

Var på inredningsparty idag med My :) beställde en fin ljuslykta som jag ska ha på vår icke köpta tvbänk haha :D sen en julklapp till min storebror och en till mig själv! Hihi

Efter det åkte jag ner till Anna där brudarna höll hus och mös en timme :) träffar ju aldrig Erik känns de som lite krydd men ändå ;) imorgon ska jag träna med Elin efter jobb så hoppas mitt illamående har försvunnit.. As jobbigt! Ställer jag mig på huvet kommer jag garanterat att spy..

Vi har börjat se Dexter igen, ingen av oss har sett allt som sänts men har sett en del. Började på s03 och jag var tydligen mycket längre än så.

Sov gott mina fina, hörs imorgon!


Känns som jag ska kräka!

Ja FYFAN! Varför liksom? Mår illa som fan riktigt jävla jobbigt!

Efter mitt jobb duschade jag, vilket jag hade sett fram emot då jag var helt nedkyld.. Men så var där typ inget varmvatten??? Det var typ ok på kroppen men när jag duscha håret så kändes det svinkallt, ja ni fattar.. Och jag som brukar ha det kokhett sjukt jobbigt. Erik klarar inte ens av värmen jag har i slangen och så nu var där ingen alls.. Så nu ligger jag i soffan med filt morgonrock mysbyxor och fryser som en idiot!

Såg nyss en oväntad vänskap, riktigt bra film se den!! Lita på mig döbra!


Godmorgon!

Ska snart packa in mig i bussen och åka hem till mamma och dem för att tvätta och baka lite :) ska se om jag får med mig Erik vilket jag har svårt att tro.. Igår blev stig påkörd men som tur var blev det inga skador mer än på bilen!! Folk kör alltid som svin så fort det är snö ute! Ska kolla julkalendern och ta en dusch sen blir det bussen.. Hej så länge!

Zuuuuuup!

Igår fixa jag min nagel som knäckt och sen mötte jag upp Riki :) vi pimpla vin och babbla en jäkla massa sen kom även kåkå och Madde :) hade skit trevligt! 11 lämna vi Erik och gick och mätta Sophie och Tove från mitt jobb. Skulle bara ta en cider blev fler och gjorde av med alldeles för mycket! Dan och matte kom också till utposten. Skulle gått hem efter Helsing men så blev inte fallet och jag och Madde stod på min baksida halv sex. Fick ringa Erik då för jag hade glömt mina nycklar :p haha förlåt igen baby <3 Idag har vi 6 månader :D tiden går så fort! Ska snart på utflyttningsfest hos Anna så måste piggna till lite nu känner jag!

Hahaha


Julskyltning..

Äntligen skulle jag gå på den med min pojkvän men icke :p babbbyyy :( <3 stack ner med Elin istället. Rätt in på scorett och handla mina vinterskor sen var vi på hm och handla foundation, in på gina och blev två tjocktröjor och ett skärp rikare! Lovely..

Precis sett klart solsidan så nu blir det någon film. Godnatt


Fanta

Så jävla söt och mjuk! Handlade den igår till Erik när jag var på Ikea :) idag döpte vi honom till fanta haha. Vi har ju groggy sen innan och jag tror jag ska försöka byta mig till elefanten när han inte ser ;)


Första advent!

Fuck vad jag tycker allt med julen är så mysigt. Blir som ett barn. Vill ha massa jävla julklappar kolla på julkalendern baka julgodis pynta överallt u name it.

I fredags var det afterwork med jobbet, åkte ner till hampan med tom tjugo i fem sen var det hejdå huvet. Hade as kul, på hampan var det bara jag och alla män sen gick vi bort till utposten. Maten kom rätt sent så hann dricka en jävla massa innan dess. Och vi körde fullast vinner, tror alla vann om jag ska vara ärlig ;) sen var vi på Helsing the headless swan lila och sirocco en riktig helkväll och det talade kontot också om dagen efter ;D

Igår julpynta jag i vardagsrummet, mamma och stig kommer snart och ska hjälpa mig i de andra rummen då min älskling är jätte sjuk och bara sover hela tiden.. <3 Madde hade tjejkväll igår så åkte dit med humöret på topp men det försvann i samband med att jag fick min jävla magkatarr så åkte hem sen när de andra drog ut. Men det var kul så länge det vara :D puss

Mellan chefen och chefen ;)