indianfest..

Ska vi hålla hemma hos michelle idag :) lär bli asfett, jag ska ha på mig en vit klänning från hms aidskollektion från 2010 med fjäder öronghänge. Kan inte bestämma mig om jag ska ha röda fjädrar med rött läppstift eller lila eller svarta?! blööö., får testa allt senare. Michelle kommer och hämtar mig om 45 minuter typ så msåte slänga mig i duschen snabbt för att sedan dra fram symaskinen! 

Hoppas detta blir en go kväll, have it.
BIG LOVE 

morning..

Vaknade för 20 & insåg att jag knappt har ont i halsen mera ;D wiiie, jag kan tillochmed gäspa :D
Ska kolla sista avsnittet trueblood nu sen käka frulle, kolla på vampire diaries & gossipgirl sen får jag se vad som händer. Vill handla lite kläder men jag smittar ju idag också, får väl kolla webben så länge!

Inatt har jag drömt liknande gårnattens dröm fast  nu var det även häxkonst inblandat, jag fångar verkligen upp allt vad som händer på dagen sen kokar jag ihopa ngt som blir mina drömmar ;b

nu måste jag ta tabletter BIG LOVE!

glass & halsfluss..

Mumsja, fyfan vad jag har ont blööö.
Shit vad längesedan jag skrev hah, men jag vet inte hur jag ska berätta saker och ting som händer i mitt liv utan att låta helt jävla sjuk i huvet.

fuck hatar helsingborg, eller sverige det är kallt och ruskigt, jag vill till THAI nu. Funderar starkt på att dra typ om en månad. JO jag måste iväg..

sitter i vårt nynya kök ;D hah. Har inte sagt det men vi har flyttat. Gillar egentligen inte det över huvud taget, vem vill flytta från norr till råå egentligen? usch, inte jag iaf. MEN nu är det som det är, jag ska väl flytta hemifrån ngn gång, när jag har typ råd hah.
Sitter iaf här och nördar TRUEFUCKINGBLOOD S04 mums, jag är helt tagen. Kollade 5,5 h igår sen drömde jag hela morgonen om vampires <3 jag var tillsammans med en, och jag har aldrig mått så bra ;D

Äsch nu ska jag fortsätta kolla.
BIG LOVE