Maria Montazami

Herregud vad jag älskar henne! Helt fantastiskt underbar. Det har jag tyckt sedan jag bekanta mig med henne haha så jävla söt. Hade velat bära med mig henne i en liten väska och ta fram henne då och då. just love her :D


Skönt med helg..

Skönt med lördag!
Imorse kom mamma och stig och hämtade oss och vi drog till ikea. Handlade sängram bäddmadrass och ett nytt täcke till mig. PÅ TIDEN har haft mitt sen jag va liten? ÖÖH jag vet! Hörde på radion att man ska byta ut kuddar och täcken efter ett tag efter sex år(?) tror jag det var består 10% av kudden i detta fallet av döda kvalster samt deras avföring!!!! Undra hur många som kommer byta ut det nu? ;)

Nu ska vi laga mat sen på spelkväll hos max och amir + utgång!
Visst vill man bara slänga sig på sängen? Så nöjd! :D


shop til i drop..

hejsvej.
Köpte nyss två par brallz typ as snygga. Måste sluta handla har nog inte råd med allt egentligen.. Vill typ att det ska regna hela tiden så jag kan glida runt med mina nya gummistövlar från canada snow AAS sköna. typ smeker fötterna för varje steg jag tar..

sitter här och luktar bränt kött, men sola är både nice och bra! Bra för min psykiska hälsa i allafall ;)

**

Kan inte bestämma mig hur jag ska göra med mitt liv idag,. Natasha vill att jag ska följa med henne med mormors katt till frissan (ja alla djur i vår släkt klipper också sig) haha och ta en fika med henne men känner inte alls mig kry för det, synd bara att hon får åka själv så fall :/ vill till ikea och handla några saker vi behöver men kan inte ränna runt ute då jag är sjukanmäld. Vill putsa fönster och hänga upp gardiner i vardagsrummet men behöver då köpa en gardinstång (ikea) slänga ut vårt ruttna soffbord och köpa ett opiumbord men vet inte om jag har råd.. undrar hur denna dagen kommer sluta, ska iaf ha mina småsyskon här på middag & bio eller film ikväll :D
 
Sitter och kollar runt, vill till framtid och se om jag hittar ngt lite extra fint. Varken jag eller erik gillar begagnade saker men någonting kankse går hem.. Vet inte men tycker det är äckligt när ngn annan har haft och bott med möblerna..
 
Börjar må dåligt igen, dax att krypa ner ett tag till.

rise and shine..

Vaknade 07 och kunde inte somna om störigt som fan.. Ett glas proviva gul kiwi är min frulle och en actimel.Huvet dunkar som aldrig förr. Sitter och kollar massa nya plagg som hade passat bra i min garderob ska faktiskt klicka hem en hel del nu. :)

stålar..

Just nu vill jag vinna en miljon som jag bara kunde spendera på saker som jag vill ha.. Någon gång i livet ska jag bli så rik att jag aldrig mer behöver kolla kontot :D ska iaf köpa alla mina julklappar denna månaden då jag fick mer i lön än jag trodde!! Fast känner jag mig själv rätt så blir ej fallet så :) tyckte synd om mig själv igår så handlade nya gummistövlar tjooockastrumpor en tröja och två ljus! De luktar så himla gott! Bilder kommer sen eller imorgon!


godkväll..

Undrar när min huvudvärk ska gå över.. As jobbigt att ha ont och inte kul att missa så mycket timmar på jobb..

Jag gick iallafall upp ur sängen halv tio och började städa, dammsuga och skrubba skåpsluckor. tvätta bakom spisen och damma över allt! Efter det stod storhandla på schemat. Gött och få hem en jävla massa mat i alla former haha.. Sen blev det donken till middag!

Pesa kom och käka och flabba lite och nu ser vi film :)


piercad..


Hoppas jag vågar..

Ska göra en sjukt snygg sak nu , My har frestat mig sedan maj månad. Jag har bestämt mig idag är dagen då jag bara gör det :O visar bild sen LOVE


svett..

Ligger och mår sådär.. Gick hem från jobb kl 14 för kände mig febrig och har kallsvettats hela dagen :(

Helgen har varit bra, mycket bra. I fredags chilla vi skönt som fan! I lördags gick vi och käka frulle på hotel horisont där även Max och Anna var skit mysigt och gott :) tjugo över tio drog jag till Amanda och fixa till mina naglar, skulle göra spetsiga nails men Amanda tyckte inte det skulle passa mitt jobb då dem är jäkligt lätta att bryta. Men näääästa gång fanimej! Sen på kvällen var vi på Catrins överraskningsfest och efter det en runda hos mats. :) myyyyspys.

Drog ut en runda på väla innan festen i lördags och köpte två par brallor, de nedan och ett par likadana fast med lite färg och en myysig tröja! Budgethandla är kul :) jag och erik ska till ikea imorgon och handla en jeeeevla massa saker sen käka på oasen och fira matte!


varför inte..


Känsliga läsare varnas!!!..

Såg bilder på en hund igår som var totalt nedbruten på alla sätt och vis.. Det gjorde så jävla ont i mitt hjärta och jag ville bara slå ihjäl den som gjort så. Att man har samvete och kan göra så mot en annan varelse är för mig en gåta. Hur kan man bara totalt skita i ett annat liv? Jag kan knappt skriva om det för jag blir så jävla förbannad. Mirakulöst klarade han sig vilken kämpe!

Bilderna är tagna från facebook


Hmmmmm..


frusna pattar..

Känns som jag måste höja värmen på elementet svin kallt i sovrummet..
Tankarna flödar och jag kan inte sova, inte alls. Jag ligger och tänker på hur jag vill ändra om allt här haha. Vill köpa massa nya saker och få ordning på allt. Mamma och stig var här innan och hängde upp gardiner. Blev lite lamt, men väntar på att dem ska ta med sig sånna häng grejor så man kan ha fler än en längd på stången liksom.. Vill slänga ut sängen i lilla rummet, men den ska snart ut på blocket. Och då vill jag riktigt inreda min walk in closet :D har ännu ett litet "rum" som Erik kan ha sin dator i, tror han gick med på det :D sen köööket, vill typ riva ut allt och in med nytt men vill inte lägga massvis med pengar på en hyreslgh! Ska iaf köpa ett köksbord :p och en MASSSSAAA till.. Mamma kommer hit helgen efter denna och då ska vi ordna till allt och det ser jag fram emot ;) mamma mamma mamma, ja sååå är det haha!

Här kommer en bild på mina naglar som jag lovade för hundra år sedan! Kom på det nyss då jag smsa med amanda och beställde en ny tid på lördag :)


de tre afrokanerna..

Som vi har skakat hela jävla kroppen precis! Afro 55 minuter med
Elin och Sophie så nu känner jag mig nöjd :D

Vi fick igång vår boxer idag woooo så nu har vi massor med kanaler igen.. Just nu är american gangster på tvn måste snart in i duschen för att sedan inta soffan!


den eller den? den eller den? den eller den?..

Gud vad jag har legat och snarkat och skönt har det varit! Erik väckte mig för en halvtimme sen och då flabba jag som fan över vad jag drömde. Jag var typ ett mc donalds djur (??) som liknade en bebiselefant som var ljus och mörklila randig med en massa piercingar i örat en skit stor bjällra som jag var tvungen att hålla upp med mina händer och som jag skratta, upprepade hela tiden "jag är ett McDonalds djur jag är ett McDonalds djur" Erik och hans skogsmullar till vänner hade målat en massa nagellack över allt på sig själva och jag skulle hjälpa dem att välja ett fint.. Ja sjukt skadad dröm.. Nu ska jag in i drömmarnas värld igen! Imorgon ska jag hänga upp gardiner i hela lgh :D


förhandlat med mig själv..

Det gick bra hos tandläkaren trots en massa tårar och kvidande.. Ska dit i januari igen. Fick en prislista idag wiiiihhoooo not! Om jag ska rotfylla osv så kommer allt som allt hamna på 11500 yeeeaaay! Får börja spara till flabben nu ist för pattarna buuhu :( äsch måste ju fixa mina gaddar jävligt svinigt pris dock! Blöö och bajs

Kollade måtten på sängramen vi ska ha och det visade sig att vi inte kan ha sängen där jag vill ha den.. Typ för hög? Kom igen liksom. Ska ändå flytta sängen dit sålänge kommer vara såå mycket finare. just nu iaf.

Stod och tänkte på jobb idag, och kom fram till att vi har det jävligt bra :) vi tycker om och älskar varandra så barnsligt mycket kan inte ens beskriva. Vi har en lägenhet ett hem vårt hem <3 vi har jobb båda två, vi har ett liv tillsammans och som vi är så jävla glada för! Jag är så glad och tacksam över allt jag har i mitt liv, BIG LOVE TO YOU ALL ESPECIALLY U ERIK ❤


Sömnlöst..

Höll på att somna innan men nu är jag pigg igen.. Kommer inte få ngn sömn i natt känns det som ;/ vi ligger här och vrider på oss i hopp om att vi snart ska somna..

Imorgon ska jag sätta undan ett par lådor och ändra sängen :) får se om det blir snyggare att ha den på det viset jag vill hihi. Ska till tandläkaren imorgon, helt själv dessutom! Hoppas jag slipper rotfylla annars blir jag sextusen kr fattigare och det vill jag ju inte :/ Erik köpte en studded bra till mig innan hoppas den passar :) och hoppas de snart skickar iväg mina boots, vill ha dem NU!

Tända ljus får en att känna sig harmonisk och rofylld hoppas jag känner mig trött snart med.

Ska träna imorgon också måste sätta lite fart på figuren ;)


wonderfuuuul sunday..

Vi somnade vid halv tolv eller ngt och vaknade 15.15? Vi kommer ha svårt att somna ikväll haha. Var och solade innan så nu är vi bruuuuna och fina :) sen har vi inte gjort så mycket typ flamsat hela dagen. Vi har så jävla kul ihop jag och Erik :D

Vår lägenhet luktar vanilla lime och vi luktar nyduschat ;) jag älskar mitt liv!


flippad..

Känner jag mig, haha! Ligger här och rappar för baby medan vi ser på SoA han är mäktigt trött på mig just nu huhihiuuuee

Efter vi solade gick vi en sväng på stan vi handlade ett ljus luktar mega bega gott :D letade efter en geocach på g till oj i stadsparken men hade inte tillräckligt tålamod till att fullfölja letandet :p träffade på en familj som var ute efter samma sak, undrar om de fann den..

My gick för en timme sen har myst med henne hela kvällen :D hon är den bästa vännen <3 nu ska jag återgå till rappandet..


stekt..

Ooooj vad jag har sovit :D riktigt skönt att vakna nu och jag har inte ens gått upp ännu.. Drömt en massa skit inatt jag har slagits och åkt båt handlat kläder till läskiga människor varit en zombie och när jag vaknar ser jag ett vitt ljus och jag letar efter kineserna som var i rummet i drömmen märker sen att jag stirrar rätt in i en vit vägg gooodmorgon liksom!

Fyfan vad skönt jag har sovit känner mig som en ny människa! Nu ska vi snart sola sen ska jag nog träffa My iaf ikväll <3


typ varje kväll..

Natasha var hos oss idag och åt god mat och efterrätt svin gott blev det klapp på axeln Natalie. Hon körde hem vid tio, tänkte jag skulle inom Elin där det var syppe och spel men palla inte så jävla sleten efter denna jobbveckan usch.. Vi bäddade ner oss i soffan och så vaknade vi där nu?? Kallt som fan, ligger typ här och fryser i sängen Eriks värme från hans kropp hjälper inte. Vi har inte en fulländad säng än, två 90 bäddmadrasser så ingen vill ligga i springan :p tur vi har groggy också :) Skulle skypa med kells men får ta det imorgon <3 nä nu får jag väl somna om.


Groggy..

Mamma hade en present med sig. Han är min och Eriks bebis haha. Han ska ligga mellan oss i sängen as söt ändå!


sista 45..

Står jag här på jobb och lägger i tidningar i maskinen.. Vill bara hem nu, om 45 min sätter jag mig i Catrins bil jag längtar såå. Mamma ringde innan förjävla rolig "ska vi komma som gäster eller ska vi jobba?" hahaha får man inte bjuda hem sin familj utan att de ska tro att jag behöver hjälp med ngt? Hihihi..

Erik sa en rolig kommentar i förrgår när vi var ute och cacha "ska vi verkligen gå över ängen tänk om vi får löss" HAHAHAHA fuck vad jag älskar dig babe så sött!


the brain damaged horse..

Ser i kors vill att tvätten ska bli färdig så jag och Babe kan duscha och sen chilla in fredagen! Har varit här hos Elin sen
17 och tvättat käkat pizza och sett världens roligaste family guy avsnitt
:D mår illa som en apa typ känt så hela dagen.. Inte sugen på varken det ena eller andra och vill typ bara sluta mina ögon! Snart Natalie snaaaaaart.. Ska bara träffa Michelle matte och Mats först........ Hahahaha <3 smek


Bill Compton vs Lilith vs Natalie

Alltså jag har sagt till mig själv att jag måste skriva ner mina drömmar vilket jag också gjorde förra helgen tyvärr säger detta mig typ ingenting mer än att Bill är en vampyr i trueblood och jag tror att jag nog inte riktigt vaknat då jag skrev detta haha


Nerbäddad..

Vilken dag, jobbade 07-16 fucking ELLE lyfte ungefär 3 ton i timmen nog normalt.. Sen lagade baby mat. Anna höll mig sällskap när jag åt sen gick vi alla tre ut och geocacha och hittade fyra stycken :) måste sett sjukt weird ut när vi stod mitt i den stora rondellen i stan med tre krumelurer i.. Vilken jävla sport det är att hitta dem ibland alltså! Jag hittade en vid ett stort elskåp som vi letat efter en gång innan, mäktigt nöjda var vi när vi gick därifrån mest jag tror jag :D hahaha. Det är verkligen skit kul, mkt givande eftermiddagsunderhållning!

Erre och jag har kollat på SoA i några timmar och nu ligger vi nerbäddade. Jag är inte så jätte trött så försöker läsa massa på flashback i hopp om att jag snart ska somna.. Men det ska inte vara så svårt när jag delar säng med världens bästa <3


Riktigt skön tisdag..

Kom hem till en nystädad lägenhet idag, jag bor med världens bästa älskling :) klockan fem kom Madde och vi satt och flabba rökte och vänta på att kycklingen skulle tina. Sen blev det ris och curry till det :) sen satt jag Erik och madde och snacka och skratta i några timmar.. Haha jaa jag säger då det , härligt att bara vara! Nu har vi nyss bäddat rent i sängen, SoA är på tvn och cheezballz och colan står på bordet nu blir bara mys tills vi somnar <3


Stukad..

Vi drog till min brors kräftskiva i fredags, sen 90tals?? Yeye minns ingenting från efter kräftskivan total blackout..
I lördags var det kräftskiva hemma på Råå vi var fett sega men höll ut till tio i elva då vi tog bussen hem haha :) och sen igår var vi hos min mormor <3 käka donken och kollade på film! Så mysig söndag och fan vad jag älskar min pojkvän och hela min familj ni är underbara! <3 nu ligger jag här med foten i högläge har stukat den in och utsida så kan inte stötta på den alls, mindre roligt..


hets..

Sitter och hetsäter, käkar bara för jag måste..
Erik är och hämtar matte och öl sen blir det syyyyyppe :D går dit kvällen tar oss och det känns fett nice.ha en GO fredag, det ska vi!

in love ..

Blev nyss mina jag längtar tills jag får hålla dem i min famn <3

Drömma bör man annars dör man..

Sitter jag här i köket och tänker på vad jag drömde inatt.. Den mest osammanhängande drömmen jag nog någonsin drömt..

Jag var i en liten by i Thailand med en grupp människor var av två jag minns, annas mamma och en kvinna jag aldrig sett förr som tydligen fixade mina naglar. Vi gick runt och kollade på olika byggnader och så kommer vi till ett hus med en öppning till en grotta som dörr och givetvis gick vi in där.. Efter många om och men hamnar vi på en viewpoint och det enda man ser är moln som en matta vid våra fötter som sträckte sig hur långt som helst och förstår att vi är flera tusen meter upp i luften. Och då säger ledaren för gruppen att vi ska hoppa och det gör vi, jag kollar runt och försöker se om vi har fallskärmar på oss och ser då snören som hänger ner från midjan på alla och litar på att det är där jag ska dra sen. Men det behövdes aldrig vi var liksom tyngdlösa som i rymden. Jag ser att alla går ner för landning på några klippor och bestämmer mig för att göra likadant. Sitter nu på en 30 cm bred klippa och tittar på de andra. Lägger då märke till att dem sitter på elefanter och fattar att jag också gör det. Världens smalaste elefant. Helt plötsligt kasar jag bakåt och sitter då mellan två pucklar som elefanten har haha helt sinnes.. Efter flygturen och en massa lek i himlen är vi i byn igen då har en av tjejerna fått ngn sjukdom i läppen och då frågar ledaren mig om det är blablabla (minns inte vad den hette :p) sjukdomen hon har fått och jag svarar att det är det och drar fram första hjälpen väskan och börjar tvätta med spritservetter. När jag är klar skriker Yvonne (Annas mamma) att vi måste åka med hon sjuka till helsingborgslasarett så alla på planet till Sverige. Där ska jag tydligen hålla en överraskningsfest för en på mitt jobbs "kusin" för han har precis kommit ut från fängelset (han har aldrig suttit inne) och då bjuder jag med mig hon som fixar mina naglar. På festen blir det sura miner för den här kvinnan är tydligen även kusinens advokat och var inte välkommen. De andra får visa bilder från rättegången när vi sitter där bredvid kusinen och advokaten med lotsas pistoler och hat i blicken och hon blir utkastad från festen. En kille kommer med en chokladkaka som han vill bjuda på och då ser jag att den är misslyckad och säger då att jag ska baka en ny! Sen vaknar jag.. Hahaha


Skriver detta här för att inte glömma och ni får ta del av min hjärna om natten :D


HAHAHAHA

Anna skicka nyss mms jag döööör


Go Sweden gooo! ..

Veckan har bara rusat iväg och imorgon är det redan fredag :D vet inte vad jag ska göra? Sundspärlan hmm känns fett b men ändå kul på ngt sätt, men betalar fan inte 150 kr för att hänga med bönder.. Elin ska dit så hade varit roligt för den sakens skull, men har nog hellre fest hemma med 90tals dunk än det där andra haha!

På lördag är det kräftskiva igen :) yummi hemma hos mina föräldrar med hela vår stora familj wonderfuuuul <3

Natasha var här nyss :) alltid lika roligt och mysigt med henne i sällskapet :D baby lagar mat och jag kollar Sverige - Kina heeejaaa Sweden!


Strumpor..

Jag och Michelle drog till väla efter mitt jobb. Blev en skinnjacka och strumpor. Jag går bara i svarta låga strumpor och vet inte hur mkt pengar jag spenderat på strumpor och ändå har jag typ inga?mitt mål är att bara ha svarta tillslut, nu har jag ju kvar de andra fula strumporna bara för att ha ngt på fötterna när de svarta är i tvätten, dem räcker typ två veckor! Använder 2 par var dag, ett par på morgonen och ett par efter jobb.. Så dem går ju åt kan man säga. Vilket fult namn på en sak, strumpor.. Upprepa det själva och hör hur sjukt det egentligen låter hahaha nu ska jag duscha PLASK!


ligger jag här helt utslagen..

Ja fyfaaaaaan, var nyss nere och träna med Elin, afro fan vad jag älskar det. Alltid lika skönt efteråt. Man kör slut på sig till MAX! Kommer typ inte kunna gå imorgon och vilken tur jag har då eftersom vi står upp hela dagarna på jobb jippiii..

My var här innan jag testade en pälsväst som är som ny, tror jag ska ha den. Ska bara komma fram till om jag ser bredaxlad ut eller inte My säger att jag inte gör det och hon ljuger aaaldrig :) nu ska jag och baby kolla en film Anna rekommendera, extacy!


spiders I don't like u..

Känner mig fett duktig idag, tränade efter jobb med elin sprang och sprang och sprang sen lite rumpa rygg och mage på det :)

Jag lagade mat efter, det blev korvstroganoff :/ jag gillar inte korv men ibland får man vika sig för sin käraste :p haha sen dusch och promenad med Anna på det :) hon är en så himla mysig och bra vän och jag älskar henne så himla mycket hon är precis så som en vän ska vara :) Vi finns alltid där för varandra för att prata eller bara lyssna <3 annababyboll.

Jag och Erik var nyss ute och cacha lite men utan resultat :( måste göra det tidigare så det inte blir samma visa att det är mörkt kryp och skit osv :p jag ska hitta den imorgon!


sugen..

Igår efter träningen mötte jag upp Erik och vi gick upp till viskängen för Brännboll och kubbspel och cider och ööööl. Vi drack spelade i olika lag, till en början var det bara jag matte Mats Erik lillebror Anna :) sen trilla en efter en dit. Skit kul hade vi och runt 18 var vi hemma hos mig och erik jag hoppade in i duschen och vi draaack ännu mer. Efter ett tag kom Elin Emil och Sophie och kl 21 åkte vi ner till folkets hamn för att ta emot bob hund var där i drygt 10 minuter sen tog jag Erik och Riki taxi hem igen. Vi hade inte käkat och var ganska bra på det då vi började dricka 13.00 huehue.. Käkade pizza sen somnade vi alla tre i soffan! Vaknade 2 och upptäcker att vi sovit en hel del och bestämmer oss för att fortsätta med det :p

Nu ligger vi och käkar rostemackor i vår stora sköna soffa och kollar skilda världar. Idag blir det soffhäng på hög nivå vilket känns hur gott som helst, kanske geocaching i eftermiddag! SMEEEK


Just chillin..

Jag bara älskar vår soffa! Det är nog den skönaste jag legat i! Såå stor och mjuk och skön. Ligger i den just nu och det känns underbart :)

Efter mitt jobb skjutsade matte mig hem snäll han. Sen kom Sanne och vi drog ner i stan. Hur man bränner 1000 kr på en kvart kallade vi rundan och jag fick med mig två snygga toppar hem :) plus ögonbrynsfärg då min frisör hade gått hem för dagen. Jaa jag fixar mina bryn där jag klipper mig. Lat? Nä det tycker jag inte men färgen håller mycket längre. Brukar alltid ha färg hemma men nu var den slut blabla..

Efter eriks jobb tog vi en lååååååång dusch härligt! Sen började vi kolla lite skilda världar haha en på mitt jobb Angelica heter hon köper boxarna och jag lånar dem, rätt kul att se det igen faktiskt :) sen blev det thamat. Proppmätt och en portion sparad till imorgon eller ngt.. Sen blev det PN på 4.5h.... Urusel jag är! Vaknade iaf 23.30 och då blev det cider och film, twelve holding riktigt grym. Vi störde oss lite på en mini kines som var för mkt men allt faller på plats under filmens gång (vilket det brukar göra) och den är lätt sevärd!

Nu ligger hjärtat och snarkar i sängen och jag ska också krypa ner. Imorgon blir det träning med My och Elin sen brännboll med vännerna :) med massaaa cider och vin! Lär bli en nice dag! Puss