Im gonna rock this club..

Jag & Sarah sjunger just den biten HELA tiden. Det är sjukt jobbigt, har gjort det HELA dagen.
Nu har jag precis tagit ut Caspian för tredje gången, eftersom varken Sarah Carro eller Kimme vågar, fast det är deras lilla pälskling. Jag får ju iofs sätta in han i buren igen när dem har myst färdigt med honom. Så nu gapar alla tre p¨å varann om vem som ska sätta in han i buren.. Nu hörs det igen utifrån allrummet " Natalie kan du sätta in honom" SÖTT ändå.

DE E CASPIAN

DE E CASPIANS HEM, lite suddigt men ååh så fint

årsskiftet..

Imorse vaknade jag och Sarah av Michelles sms att hon kom om 40 minuter så det var bara att rusa upp och slänga på sig kläderna och borsta tänderna sen rusa ut till Michelle för att glida ner till stan i Michelles nya fina bil :)
1213 var det dax att slänga på mer pengar på bilen men då åkte vi ut till välis ist :)
Käkade på wokstället sen var det dax att fortsätta leta klänning till nyår.. Jag har letat och letat, jag har ju många klänningar hemma som jag inte ens tagit av prislappen på men nu har jag liksom sett dem typ var dag så är lite trött på dem nu ;S haha! Dagens ilands problem, verkligen.. Men jag hittade en klänning hyffsat snygg så det blev den :) Sen handlade jag en mysig tröja också!

Nu sitter jag här i Sarahs säng med en näsa som kliar som FAN!
& nej jag skojar inte.. Har fått en ny jäkla förkylning..
Tur man är ledig resten av året ;) det är så himla skönt..

Jag & Sarah köpte hockey pulver idag, namnam!


Vila i frid Birgitta


I minnet Du lever
Du finns alltid kvar
I minnet vi ser Dig
precis som Du var


prosit..

Jag är riktigt jävla förkyld.. Det är nästan läskigt ;( Jag skulle hem till Ploppe idag men det går fan inte med denna förkyldningen. Eller jo men han vill inte bli sjuk, taskigt mot mig haha.. Fick ett brev från posten igår om min jacka så jag gick och hämtade den precis. Fuck vad fin den är! Sjukt nöjd.. Imorgon blir det inte jobb ringde och sa det innan, så vi får se om det hjälper mig att bli frisk.. Ska ju på after work på fredag ;) Pikatten vad det kliar i näsan. Känns som den ska ramla av haha! Ska nog sova snart ett tag iaf & snart kommer väl mamma in med lite te :) Hoppas på en frisk Natalie imorgon eller något bättre iaf! I love you like a fat kid love cake <3 <3

JTHF..

Sitter på bussen på väg hem :) inget att göra , så jag fördriver tiden såhär ist :) När min lillasyster kommer hem ska vi promenera till posten.. Ska hämta ut fyra väskor fast den ena är nicoles plus skor & en träningsgrej :) hihi Sen kommer Ida & hämtar mig för en runda på väla.. Ska handla lite julklappar & kanske något fint till mig själv ;) Efter det ska jag fan bara hem och nanneplumsa!!

pepparkaka..

Kan man vara tröttare än mig just nu.. Nää jag tror inte det!

Ifredags åkte jag & Anna till bårre & hem till Joooonathan! Där blev det lite drick&sånt.
Sen tog vi taxi till Josh & forstatte där :) Jätte roligt att träffa alla som var inblandade!

Vi tog bussen in till stan & när vi hoppat av gick jag och anna och nynnade på någon låt & klunkade vin från flaskan när hon plötsligt kom på att hon tappat sin väska! Jag började ringa samtal från höger och vänster men vi fick inte napp någonstans.. Så gick vi och pratade med en busschaufför som försökte ringa för att få tag på just den bussen vi åkte med.. Men det bröts HELA tiden. Så det som återstod var att vänta på bussen när den kom tillbaka.. Eftersom jag inte bara kan lägga ner det jag håller på med fortsatte jag att ringa annas mobil. Så vad säger man , 15 gången gillt? så svarade ngn "rrrrrrrhaaaallååå" BUSSCHAUFFÖREN :D
Så anna fick sin jäkla väska ;) & jag blev kvällens hjältinna! 

Vi åkte upp till Tapaz & jag fick en cider av robin och en av riki. Så när robin kom och frågade om jag kunde bjuda tillbaka hans cider som jag lovat, gav jag bara tillbaka den han handlade till mig hihi.
Jag tyckte att jag var så jävla smart, fick reda på sen att han hade fattat hela galoppen!

När cidern hamnat i min mage kasade jag vidare till Lila!
Träffade Sarah & Frida för shots och cider. :) Jag tror jag gjorde av med 150 kr den kvällen HELT JÄVLA OK!
& HELT JÄVLA CHOCKAD! Sånt får mig att vakna upp utan ångest.

I lördags fyllde mathilda robins lillasyster år, så vi åkte dit..
Drack lite moserande vin & småpratade. Tog bussen till stan tjugo över elva..
Fuck vad det snöade, jag & sarah stod utan luva/mössa och väntade på bussjävlen.. Väl på bussen var typ håret helt fucked up.. Det drog ner iaf mitt festhumör så jag bestämde mig för att ta bussen hem 0008!
När jag kommer ut till hållplatsen står där att bussen kommer om 18 minuter, men enligt min klocka skulle den komma om 8.

Jag frös som en gnu, så rik som jag e ringde jag taxi.
Fick dela med en glad man som skulle till råå och höll allsång enda hem till mig haha!

& slutiligen igår (söndag för er som är efterblivna) vaknade jag kvart i 8.
Låg i sängen till 10 då mamma kom som hon alltid gör och sa att det var frulle..
slängde i mig ett ägg och två mackor sedan ner i loppelådan igen :)
Vid tolv skickade kajjan sms & vi bestämde oss för att myspysa!
Jag traskade till haket vid 3/halv4 & vi käkade örtmarinerade kyckling&oxfilespett med pommes & två såser! Namnam..

När vi var mätta och belåtna gick vi till bogge för att hyra en film. SKRÄCK of course!
Minns inte vad den hette men den var inget att hänga i julgranen!
När emma kom hem skulle dem kolla ngn jäkla krigarfilm så då dejtade jag min iphone, sen följde kajjan mig till bussen! Blev ingen taxi hem höhö!

Fett nice helg, tack som FAN!