Nov. 19, 2013

Nu ska jag och mina ömma nyckelben ta oss upp! Sjuk värk i axlarna och nyckelbenen.. Hoppas det har blivit bättre sen igår iallafall.

Ska jobba till kl 13 sen till af på öppet hus. Vilket innebär att jag ska vara där ngn gång mellan 14-16 och skriva mitt namn på min handläggares dörr sen sitta och vänta på min tur? Ska vara där halv två, så hoppas jag att jag är den första. Sen ska jag hem till Amanda och fixa mina naglar :) ingen aning om vad jag ska göra. Sen ikväll är det fotboll som gäller. Hoppas Sverige kör över Portugal!! #VM2014


17 november

Fan vad snabbt helgen gick! Käkade tacos, drack cider och kollade idol och fotbollen hos My och sebbe i fredags! Vi hade så himla kul under matchen, skrattade som fan. Sjukt övertrötta.

Igår var jag och Erik bara hemma och mös :) laga pannkakor och såg film. Idag har jag inte gjort mycket mer än igår. Elin gick nyss hem, vi har sett once och bron :) nu ligger jag och mår illa i soffan & tror jag kommer bli sjuk. Vilket jag inte ser fram emot.. Hoppas jag kan sova bort skiten. Hoppas verkligen att jag inbillar mig.

Vill dricka ngt varmt, funderar på varm choklad fast te lär vara bättre.. Vi ska sätta igång en film nu, Prisoners! Får väl inta soffan i fosterställning, godnatt.


Nov. 11, 2013

Har fan blivit förkyld igen. Så jävla störigt.. Var ute och pw med Elin och Örjan efter jobb. Måste röra på mig. Hatar att bli sjuk, det suger. Det är inte kul att bara ligga och vila. Nu blir det fotbollsgalan ✌ sen ska jag sova! Känns som huvet ska sprängas när som


Känner mig stel

Var och tränade med Kajsa vid tolv idag, älskar att köra spinning core! Typ det bästa! Sen pw jag hem (upp för backen) för att sedan ta bussen till hermods och möte! Snackade om framtiden och att jag ska börja läsa eng b, Asså varför hade jag inte det i skolan? Idiot som valde mediepaketet ist för studiepaketet meeeen meeen.. Fick mejl idag om att jag blivit antagen och börjar den 25/11 GÖTT! Sen ska jag bara göra högskoleprovet. Skulle gjort det nu den 26 oktober men sket i det, lär få as dåligt på det! Sjukt störigt att jag inte gjorde det nu i höst....

Känner mig sjukt stel i kroppen, lär inte kunna gå normalt imorgon av träningsvärken som jag lär få! Nu ska jag och babe se film, måste sova snart jobb 7.30 imorgon :*


Nov. 04, 2013

Vi hade en riktigt trevlig drinkkväll hos My! Alla bjöd på super goda drinkar, jag bjöd på rosa pantern och Kajsas var lätt godast. Hennes drink kom på första plats, sjukt rättvist :)

Efter hermods åkte jag ner i stan och mötte Erik. Vi drog till lärcentrum, jag vill plugga eng b på distans så skickade in en ansökan till den kursen. Påbörjade samma kurs för 2 år sedan men sen hoppade jag av vilket jag ångrar nu ;) men det är bara på det igen! Sen drog vi till oj och handla soppa sen luncha vi hemma i vår soffa. Såg klart breaking bad, en av världens bästa serier.. Känns tråkigt att den är slut faktiskt! Det har verkligen varit en slapp dag vilket har varit hur skönt som helst.

Har fått jätte ont i min axel nu ikväll, skit skumt.. Inte alls roligt, får vila den tills morgondagens träningspass.


Eriks födelsedag! 🎈

Var igång hela dagen igår. Frukost på sängen, tvätta, städa och gjorde ärenden i stan och sen kom Eriks familj på fika. Erik vill alltid ha prinsesstårta när han fyller år, den äckligaste tårtan på jorden. Så jag käkade lite ballerina istället ;)

Vid halv sex kom mamma stig Nicole och Benjamin och vi käka middag :) sen mös vi i soffan med efterrätt och idol! Joel och David kom också en runda efter det, sen däckade jag i soffan.

Herregud vad Örjan är trött, han vill verkligen inte gå upp, han var igång hela tiden igår nästan så inte så konstigt. Och så regnar det nu, han hatar regn haha. Klockan 16 kommer Janne och hämtar oss så ska vi käka middag hos Eriks familj. Örjan ska träffa Victorias hund sickan idag så himla kul! Nu ska jag tvinga med mig öjjeböjje sen ska jag koka ägg. Ikväll blir det drinkar i mängder med tjejerna, ska bli skit skoj! :D